Etter to uker med unntakstilstand så går driften av Nærøysund kommune etter de planene som foreligger. Det gjør at det meste av virksomheten opprettholdes takket være dyktige medarbeidere som står på i en hverdag som slett ikke er som den pleier å være.

AtB informerer om følgende:

Mandag 30. mars innføres det nye rutetider for lokal- og regionbuss i Trøndelag. Endringene kommer i tillegg til allerede innstilte skolelinjer. Ruteendringen førstkommende mandag vil gjelde for buss i regionene i hele Trøndelag. For Trondheimsområdet (Trondheim, Malvik og Melhus) og for hurtigbåt og ferge ble det gjennomført ruteendring mandag 23. mars.

Det er en utfordrende tid for de fleste av oss. Med stengte skoler og barnehager, ingen fritidstilbud for store eller små, mange familier som ikke møter noen andre enn seg selv døgnet rundt og ikke minst helseutfordringer snikende rundt hjørnet for mange. Dette gjør det nødvendig med en annerledes kulturskole.

Som følge av myndighetenes vedtak vil alle skolene og barnehagene i Nærøysund kommune fortsatt holde stengt. Inntil videre gjelder det til 13. april.

Nå kan du sende sensitive dokumenter til kommunen via nettet. Med løsningen eDialog kan dokumenter med taushetsbelagt informasjon sendes kryptert. I disse koronatider så gir det gode muligheter for blant annet innsending av sosialhjelpstønad.

Søknadskjemaene for SFO vil i år bli digitale og vil snart bli lagt ut på hjemmesiden. Søknadsfristen vil være 15.april.

Nærøysund kirkelige fellesråd reduserer antallet personer som kan være med på seremonier i kirkene i kommunen.

Følgende retningslinjer gjelder for besøk i de kommunale institusjonene Rørvik sykestue og Nærøy bo- og behandlingssenter.  Soltoppen, Bjørkåstunet og Sjøsiden er egne boenheter men besøkende og beboere på disse enheter oppfordres sterkt å følge samme regler for å hindre smitte i institusjoner.

De to apotekene i Nærøysund har kommet med en felles henstilling til innbyggerne i forbindelse med koronautbruddet. Les anmodningene fra dem her: