I løpet av neste år skal Nærøysund kommune bytte ut de fleste av bilene som har en leasingavtale. Det er nå i stor grad klart hvilke biler som skal kjøre rundt med kommunelogo de kommende årene. Dette vil bidra til at kommunens bilpark i større grad vil bli elektrifisert.

Ordfører Amund Hellesø kommer med en hilsen og anmodning til innbyggerne i Nærøysund i den spesielle jula 2020.

Med dette ønsker vi i Nærøysund kommune alle en god og trygg julefeiring.

Fredag troppet ansatte fra Sparebank 1 SMN opp på Rørvik sykestue med hendene fulle av gaver. I tillegg til blomster til alle beboerne fikk sykestua også en splitter ny TV i gave fra banken.

Her finner du åpningstider ved legekontorene på Kolvereid og på Rørvik samt koronatelefonen i løpet av julehøytidligheten.

Juleferien nærmer seg, og i år blir julefeiringen annerledes. Vi i Nærøysund kommune ønsker studenter og andre som kommer hjem til jul velkommen. Samtidig er det viktig at dere som kommer hit på besøk har fokus på smittevern og bidrar til at det ikke spres koronavirus i Nærøysund.

Det nye bibliotek- og skolebygget på Kolvereid har fått navnet Nøkkrosa. Det ble avslørt på den offisielle åpningen som gikk av stabelen tirsdag 15. desember.

I romjula har svømmehallen i Rørvikhallen åpent følgende dager og klokkeslett.

Tirsdag 15. november er det klart for offisiell åpning av det nye skole- og bibliotekbygget på Kolvereid. På grunn av koronasituasjonen kan det ikke avholdes en stor åpning hvor alle som vil kan delta. I stedet blir det en markering med noen inviterte gjester til stede, mens alle andre kan følge med direkte på nett.

INFORMASJON FRA NÆRØYSUND KOMMUNE.

Vegstengning i krysset Storgata – Johan Bergs gt/Jens Persa gt.

Informasjon fra Nærøysund kommune:

Vegen til Kråkøya stenges grunnet anleggsarbeid fra 11.-16. desember.