Tirsdag 11. og onsdag 12. mai vil parkeringsplassen og torgområdet ved Pollen i Rørvik være stengt på grunn av rengjøring. Brannvesenet vil spyle området. Parkeringsplassen blir tilgjengelig fra onsdag kveld.

Nærøysund kommune har mottatt tilskudd fra staten for å kunne kompensere lokale virksomheters tap og kostnader som følge av koronapandemien.

Kulturskolen har mye spennende å velge blant; sang, instrumenter, band, jazz/impro, visuelle kunstfag (maling, tegning, sløyd, keramikk), drama/teater, tilpassa kulturtilbud, matkunst (fra 8.trinn) og lyd, lys, sceneteknikk (fra 8.trinn).

I tillegg håper vi mange vil danse, og her kan man melde seg på med ulike typer dans.

Nærøysund kommune starter nå i uke 19 vaksinering av de som hører til gruppe 7 i vaksineringsrekkefølgen. Det vil si de som er mellom 18 og 44 år. Dersom det er noen som mener de er i risikogruppene i alderen 45-64 år som ikke har fått innkalling må de ta kontakt med kommunens koronatelefon.

Skogliv inviterer til 17. mai 2021 i Minecraft

Denne uken var de første deltakerne i sommerens prosjekt «Et hav av tid» ute på tur. Et hav av tid er et prosjekt som Nærøysund kommune, Kystmuseet Norveg og Salmonor samarbeider om. I løpet av sommeren skal det gå 20 visningsturer til Salmonors oppdrettsanlegg, samt til Sør-Gjæslingan og Nærøya, og målet er å skape og samle historier.

Her kan du følge direktesending fra kommunestyremøtet i Nærøysund 6. mai 2021.

Formannskapet i Nærøysund tok den 20. april den endelige avgjørelsen på hvilken av de to veiene som heter «Nyvegen» i Nærøysund som må endre navn. Nå er prosessen satt i gang for å finne ett nytt navn til det som fram til nå har vært «Nyvegen» på Kolvereid.

Onsdag 5. mai hadde barna i Tårnet barnehage på Rørvik besøk av fylkesmusikerne i Trøndelag og Tore B. Granås fra Turnéteateret i Trøndelag. Sammen framførte de fortellingen om «Peter og ulven» for barn og voksne i Tårnet barnehage.