På grunn av utbedring av feil på strømkabel blir Johan Bergs gate på Rørvik stengt for gjennomkjøring mandag 21. september i tidsrommet fra kl  0700 og ut dagen. Omkjøringsmuligheter blir skiltet.

Du kan se kommunestyremøtet torsdag 17. september live her:

Er du pårørende eller nær venn til en person med demenssykdom?

Hukommelsesteamet i Nærøysund holder informasjonsmøte 15 oktober kl. 18.00-20.00 på Rørvik helsesenter.

• Hva jobber vi i teamet med, hva kan vi bistå med?
  • kort informasjon om tjenester i kommunen
  • opprette samtalegrupper for pårørende
  • hvordan skal man gå fram ved mistanke om demenssykdom
  • evt. spørsmål fra deltakere

Goggi Sæter og Berit Eide kommer til biblioteket på Rørvik for å snakke om sin nye bok om bindalingen Ingeborg Holm som ble torturert og tatt som gissel av Rinnanbanden.  Det skjer onsdag 16. september klokken 18.00.

- Vi har lenge vært tålmodig med all forsøpling på Horven i Nærøysund kommune, men nå ser vi oss nødt til å fjerne den derfra, opplyser kommunens renovasjonsselskap MNA.

Stengt tirsdag 15. september klokka 18.00–22.00 Trafikken kan passere ca. klokka 20.

Det skal asfalteres mandag (og evt tirsdag førstkommende) flere steder i Rørvik sentrum, samt på Byåsen i Rørvik. Det kan bli redusert fremkommelighet og noe venting kan påregnes for områdene,

Svahyllvegen er en gammel ferdselsåre mellom Ryem og Rørvik som de senere årene har fått en renessanse som tursti. Nå har den første fysiske møteplassen – en gapahuk – kommet på plass omtrent midt i traseen. Torsdag 10. september var det offisiell åpning av ordføreren og noen av de som kommer til å bruke gapahuken mest.

Når det begynner å brenne står nær halvparten av småbarnsforeldrene uten noen plan for å få barna i sikkerhet, viser ny undersøkelse. Nå nærmer det seg årets brannvernuke, og dette er en mulighet til å sette fokus på brannsikkerhet i hjemmet.

Det nye kombinerte skole/biblotek/kulturbygget på Kolvereid nærmer seg ferdigstillelse. Ettersom det inneholder så mange forskjellige aktiviteter og flere enheter settes det nå i gang et arbeid for å finne et navn på bygget som skal omfavne alle de ulike aktørene som skal holde til der.