Nå som russetiden nærmer seg slutten og årets russekull står på terskelen til å reise videre ut i verden ønsker Nærøysund kommune og lokalt næringsliv å knytte enda tettere kontakt med ungdommene for å få dem til å velge hjemstedet som bosted når de er endelig ferdig med utdanning. Onsdag 11. og torsdag 12. mai ble årets russ invitert til Russehub på InnovArena.

Torsdag 12. mai ble den Ladestasjonen Spa og velvære offisielt åpnet. Det skjedde ikke med snorklippling, men med hårklipping. Her blir det nå mulig å få vasket, ordnet og stelt seg på håret samt bruke massasjestolen, besøke fotpleier eller kanskje pynte seg med litt neglelakk.

Her finner du program for 17. mai-arrangement i Nærøysund kommune.

Programmene legges ut fortløpende. De arrangørene som ønsker sitt program med på denne siden kan sende epost til morten.wengstad@naroysund.kommune.no

Som følge av nødvendig vedlikeholds- og reparasjonsarbeid er vi nødt til å holde Rørvik svømmehall stengt fra og med 1. juni til slutten av august.

Vi vil komme med mer informasjon etter hvert vedrørende åpning av bassenget.

Nærøysund kommune har en tradisjon med å markere 8. mai, som er frigjøringsdagen og veterandagen. I år ble arrangementet avholdt ved soldatgraven på Rørvik med musikk og tale.

0 – 24 prosjektet og Familieteamet i Nærøysund kommune inviterer til fagdag om skolefravær tirsdag 24. mai kl 12.00 – 16.00, Kolvereidvågen i Nærøysund kulturhus på Kolvereid.

Nærøysund kommune har sendt Temaplan veg ut på høring. Høringsfrist er 13. mai.