Sentrumsgata på Kolvereid stenges i perioden 8. juni 2020 klokken 9.00 til og med 12. juni 2020 klokken 15.00. Stengingen skjer ved nr. 12B, Idrettshallen, se kartskissen.

Ordfører Amund Hellesø ble utfordret av NHO Trøndelag til å presentere reiselivsopplevelser i Nærøysund i en video. Her kan du se resultatet.

I forbindelse med MF Viknas verkstedsopphold blir det andre fartøy som trafikkerer strekningen Eidshaug-Gjerdinga.

Nærøysund kommune opprettholder sine besøksrutiner på helseinstiusjonene. Det innebærer blant annet at besøkende må ringe og avtale tidspunkt før de kommer. Dette vil i første omgang gjelde fram til uke 24.

Det begynner å skje forandringer på barnehagetomta på Austafjord. Muren til den nye barnehagene som skal få tre avdelinger er på plass og en aner konturene av hvordan dette blir når barnehagen står ferdig på nyåret 2021.

Når man jobber med kulturskoleutvikling, er det å tiltrekke seg både høy og brei kompetanse vesentlig. Det er derfor med glede vi nå kan presentere for dere en helt ny lærer som begynner hos oss i fast stilling fra høsten:
Maren Grønli Berg.

Audiograf Sigrid Fløan Solum fra Hørselsklinikken Namdal kommer til Rørvik og Nærøysund to ganger de neste ukene. Hun vil bli å treffe på plan 1 ved Rørvik Helsesenter onsdag 3. juni og torsdag 11. juni

Emilsen Fisk har søkt om tillatelse til å utvide biomassen med 780 tonn på lokalitet 10417 Storbukta i Nærøysund kommune. I dag er godkjent lokalitetsmasse på 1560 tonn, og søknaden ber om utvidelse til 2340 tonn.

Grunnarbeidet til det som skal bli et 800 kubikkmeter stort høydebasseng ved Austafjord er godt i gang. Når bassenget er på plass så vil det sikre vannforsyningen for abonnenter på Ytre Vikna vannverk.

Både idrettshaller og kulturhus i Nærøysund har vært stengt i forbindelse med koronasitasjonen. Nå åpner byggene igjen for organisert trening og øving. Dette må skje i tråd med de nasjonale smittevernreglene.