Nærøysund kommune har fått melding om at en utenlandsk arbeider som oppholder seg i kommunen testet positivt på covid-19 ved ankomst til landet. Vedkommende er i isolasjon og hans medreisende er plassert i karantene.

Etter å ha holdt stengt i vel ni uker kunne Nærøysund bibliotek avdeling Kolvereid endelig motta besøkende igjen på tirsdag ettermiddag. Og det i splitter nye lokaler i Sentrumsgata på Kolvereid.

Nærøysund kommune har i dag fått beskjed om at en utenlandsk arbeidstaker som jobber hos en underleverandør ved SinkabergHansens anlegg som er under bygging på Svaberget testet positivt for Covid-19 ved ankomst til Norge 11. oktober 2020. Anlegget ligger i Nærøysund kommune på grensen til Bindal.

De neste to ukene står i kulturens tegn i Nærøysund når den tiende vrimmelfestivalen i rekken skal avholdes. Over 170 hendelser står på programmet i løpet av festivalen.

Ønsker du å starte egen bedrift eller utvikle eksisterende bedrift kan det søkes på kommunalt næringsfond.

Biblioteket åpner i nye lokaler på Kolvereid skole.

Foreløpige åpningstider (coronahensyn) vil fra uke 43 være:

• Tirsdag kl. 14.00 - 19.00
  • Torsdag kl. 14.00 - 19.00
  • Fredag kl. 10.00 -14.00

Hvis du ønsker å ta samfunnskunnskapsprøve/statsborgerskapsprøve så kan du ta kontakt med Nærøysund voksenopplæring v/ Solveig K. Solstad, 47236694 eller solveig.solstad@naroysund.kommune.no.

Norskprøven gjennomføres på Nærøysund voksenopplæring i desember. Muntlig 1. desember og skriftlig 2. desember.

Onsdag har Kolvereid kino norgespremiere på filmen «Børning 3». Da blir det i tillegg til visning av en etterlengtet film også mulig å ta flotte biler i nærmere øyensyn. Alle de 154 billettene på premiereforestillingen er utsolgt, men det blir ny mulighet til å se filmen på Kolvereid kino på søndag.