Nærøysund kommune starter fredag arbeidet med å fjerne områder med sitkagran rundt boligfeltene på Byåsen i Rørvik.

Det er behov for flere fosterhjem i Midt-Norge. Førstkommende mandag, den 18. januar holder Bufetat et digitalt informasjonsmøte om det å være fosterhjem.

Fra og med 15. januar 2021 åpnes det for innlevering av søknader om kompensasjon av merverdiavgift ved bygging av idrettsanlegg, for behandling i 2021. Det opplyser kulturdepartementet

Mange som oppholder seg i Nærøysund har ønsket å teste seg for koronaviruset på nyåret. Den første uken i 2021 har det blitt tatt 269 koronatester i Nærøysund. Det er den mest hektiske testuken så langt i pandemien. Foreløpig har alle testene vært negative, men likevel må alle fortsatt følge alle smittevernrådene.

Brannvesenet vil i dag gjøre et forsøk på å islegge deler av kunstgressbanen i Kolvereid sentrum, slik at det kan bli mulig å gå på skøyter.

Onsdag 6. januar ble de aller første vaksinene mot koronaviruset covid-19 satt i Nærøysund. Det var snart 92 år gamle Inger Grøvdal ved Rørvik sykestue som fikk den første vaksinedosen i Nærøysund. I tillegg har 34 andre beboere ved sykehjemmene på Kolvereid og Rørvik fått vaksinen på denne første runden.

Nærøysund kommune fikk tirsdag kveld melding om at en utenlandsk person som oppholder seg i Nærøysund har testet positivt på koronaviruset ved innreise. Vedkommende har vært i karantene og er nå isolert. Personen har ingen nærkontakter lokalt.

Som en følge av de nye nasjonale koronatiltakene har kommunedirektøren i Nærøysund besluttet at kommunehusene kun er åpne for de som har gjort avtale med saksbehandler på forhånd.

På grunn av de nye nasjonale tiltakene rundt koronasituasjonen er det bestemt at alle svømmebassengene i Nærøysund kommune blir stengt for offentlig bading fram til 18. januar.

Trøndelag fylkeskommune utlyser ordningen «Tilskudd til helsefremmende og forebyggende arbeid i Trøndelag» for 2021.
Søknadsfristen er 1. februar 2021, og det skal søkes via nettstedet regionalforvaltning.no.