Nærøysund kommune fikk torsdag kveld melding om en positiv koronaprøve. Dette var fra en person som er kjent nærkontakt til tidligere smittet og som har vært i karantene. Det er ingen nye nærkontakter utover de som allerede er kjent.

Fra torsdag kan du som ikke kan bruke smarttelefon, PC eller nettbrett få tilsendt koronasertifikatet i posten.

Det er heller ikke onsdag 23. juni meldt om nye smittetilfeller av koronaviruset i Nærøysund. Tilstanden er dermed fortsatt stabil.

Skal du oppholde deg i Norge over en lengre periode, eller flytte tilbake, kan du etterregistrere EMA-godkjent koronavaksine tatt i utlandet.

Tirsdag 22. juni kunne ordfører Amund Hellesø, med god hjelp av en del av barna i Austafjord barnehage klippe snora som markerte åpningen av barnehagens nybygg.

Alle koronatestene som ble tatt i Nærøysund på mandag og analysert på tirsdag var negative. Det er dermed ingen endring i antall smittede i kommunen.

Fortsatt sitter noen nærkontakter av de som tidligere har vært smittet i karantene.

Sentrumsgata på Kolvereid blir stengt fra Møbelringen til kryss ved Europris og ved kryss til Øvre og Nedre Kirkåsen onsdag 23. juni fra klokken 07.00 til 17.00.

Trøndelag Fylkeskommune vil i perioden 29.06.21 – 05.07.2021 foreta bunnkartlegging av Horvereidvatnet og Rotvikvatnet.

Bakgrunnen for kartleggingen er at fylkeskommunen ønsker å få gode høydedata med hensyn til planlegging og fremtid aktivitet på vegnettet i området.

Kartleggingen vil foregå med ekkolodding fra båt.

Det er ikke meldt om nye tilfeller av koronasmitte i Nærøysund det siste døgnet. Status på antall smittede er dermed det samme som før helgen.

I henhold til Lov om akvakultur av 17.06.2005 med forskrifter, legges følgende søknad ut til offentlig innsyn i Nærøysund kommune og Leka kommune:
Kommuner: Nærøysund og Leka
Navn på søker: Bjørøya AS