Torsdag 17. november vil det pågå en stor øvelse i og rundt kommunehuset/kulturhuset på Kolvereid hvor både brannvesen, politi og helse vil delta.

Publikum må være oppmerksom på at det kommer til å være en del blålysaktivitet i området.

Øvelsen starter ca klokken 17.00 og vil vare til ca klokken 20.00.

I høst starter det opp en forebyggende treningsgruppe for seniorer på Rørvik helsesenter. Målgruppen er hjemmeboende seniorer med begynnende balanseutfordringer og/eller funksjonsfall.

Nærøysund kommune vil vurdere ny utredning av Ytre Vikna vindpark, trinn 2. Før utbygger får starte utredningsarbeidet, skal kommunestyret avklare premissene for det videre arbeidet.

Statens naturoppsyn og Nærøysund kommune ønsker å gå i gang med tiltak for å hindre mink i å spre seg til øyrekka som går fra Edøya i nord til Sør-Gjæslingan i sør.

Her kan du lese dokumentene fra kommunedirektørens budsjettforslag for 2023 og økonomiplan for 2023-2026.

Det er i høst satt i gang et nytt prosjekt i regi av NAV Nærøysund som kalles MAKS SKODD. Dette skal hjelpe familier som er bosatt i Nærøysund og som har vært på flukt fra eget hjemland til å mestre hverdagen på en bedre måte.

Denne uken har Nærøysund kommune fått ny kommunedirektør. Karl-Anton Swensen, opprinnelig fra Bolga i Meløy kommune har overtatt det øverste administrative ansvaret i Nærøysund etter Hege Sørlie. Etter bare noen dager i jobben fikk Swensen i oppgave å legge fram kommunedirektørens forslag til kommunebudsjett for 2023 og økonomiplan for de kommende fire årene.

Nå er det kommet opp fem nye store bilder fra ulike deler av Nærøysund på veggene på Sjøsiden på Kolvereid. Det er pårørendeforeningen som har kjøpt inn og hengt opp bildene som skal være til glede for både beboere, ansatte og besøkende.

På grunn av forberedelse til svømmestevne i helga holdes Rørvik svømmehall stengt for folkebading fredag 4. november 2022.