I sitt siste møte før sommerferien vedtok Nærøysund kommunestyre kommuneplanens samfunnsdel. Dette vil bli et viktig styringsverktøy for kommunen. Det er dette fundamentet andre kommunale planer og vedtak skal tuftes på i mange år framover.

Nærøysund kommune vil fortsette koronavaksineringen gjennom sommeren. Dersom du ikke får til å ta vaksinetimen du blir tildelt må du så snart som mulig gi beskjed om dette. Dersom vaksineleveransene går etter planen vil alle over 18 i Nærøysund år ha fått minst en dose innen uke 32.

Nærøysund kommune informerer:

Vi er nødt til å holde svømmehallen på Rørvik stengt på ubestemt tid på grunn av tekniske problemer. Vi beklager dette, og vil komme med informasjon når problemene er utbedret.

Nærøysund kommune fikk torsdag kveld melding om en positiv koronaprøve. Dette var fra en person som er kjent nærkontakt til tidligere smittet og som har vært i karantene. Det er ingen nye nærkontakter utover de som allerede er kjent.

Fra torsdag kan du som ikke kan bruke smarttelefon, PC eller nettbrett få tilsendt koronasertifikatet i posten.

Det er heller ikke onsdag 23. juni meldt om nye smittetilfeller av koronaviruset i Nærøysund. Tilstanden er dermed fortsatt stabil.

Skal du oppholde deg i Norge over en lengre periode, eller flytte tilbake, kan du etterregistrere EMA-godkjent koronavaksine tatt i utlandet.

Tirsdag 22. juni kunne ordfører Amund Hellesø, med god hjelp av en del av barna i Austafjord barnehage klippe snora som markerte åpningen av barnehagens nybygg.

Alle koronatestene som ble tatt i Nærøysund på mandag og analysert på tirsdag var negative. Det er dermed ingen endring i antall smittede i kommunen.

Fortsatt sitter noen nærkontakter av de som tidligere har vært smittet i karantene.

Sentrumsgata på Kolvereid blir stengt fra Møbelringen til kryss ved Europris og ved kryss til Øvre og Nedre Kirkåsen onsdag 23. juni fra klokken 07.00 til 17.00.