Sparebank1 SMN melder på sine nettsider at de har problemer med lønnsutbetaling. Dette kan ha innvirkning også for kommunens ansatte.

OPPDATERING: Problemet er nå løst.

Bra mat er et inspirasjonskurs der det er fokus på å øke kunnskap og motivasjon til å oppnå et varig sunnere kosthold.

Folkehelseloven krever at kommunene skal ha en oversikt over helsetilstanden i befolkningen, samt hvilke faktorer som kan virke inn på helsetilstanden. Nå ligger Nærøysunds første oversiktsdokument klar på kommunens nettside og det skal være et viktig grunnlag for all videre planarbeid i den nye kommunen.

Her finner du innkalling og saksliste til kommunestyremøte 13. januar 2020.

I likhet med i forrige helg så blir det ikke satt opp båtskyss til og fra Sør-Eitran lørdag og søndag. Ruta går som den har gjort fra mandag. Veieier Trøndelag fylkeskommune håper at veien kan åpnes igjen i løpet av neste uke.

Nærøysund kommune minner om at søknadsfristen for barnehager i Nærøysund kommune er 1. mars. Søknader gjøres elektronisk via kommunens hjemmeside.

Nærøysund kommune ønsker å være forberedt dersom det skulle avdekkes at personer som er smittet av coronaviruset oppholder seg i kommunen. Fredag morgen var kriseledelsen i kommunen samlet for å diskutere hvilke tiltak som må innføres dersom smitte oppdages.

Nærøysund kommune har fått informasjon fra Trøndelag fylkeskommune om status rundt raset på fylkesveg 7128 mellom  Rød og Sør-Eitran. Ryddearbeidet pågår fortsatt, og det er klart at veien ikke blir åpnet denne uka.

Visit Namdalen og Trøndelag Reiseliv inviterer til kurs for at aktører innen reiseliv- og opplevelsesnæringen i Namdalen. På kurset som holdes på Grong den 11. og 12. mars så vil det fokuseres på å bli bedre på nett og hvordan en kan bli mer synlig.

Kommunelegen informerer om hvordan en bør forholde seg ved mistanke om smitte av coronaviruset. Dette baseres på råd fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.