Nærøysund kommune informerer:

Vi ser oss nødt til å stenge enkelte gater i kortere perioder i dag 14. mars - og i morgen 15. mars på grunn av bortkjøring av snø samt brøyting.

Dette gjelder både Kolvereid og Rørvik.

Utrykningskjøretøy vil komme frem.

I løpet av forrige uke ble det laget 170 nye ordførerkjeder på Rørvik skole. Til og med Amund Hellesø fikk seg et helt nytt ordførerkjede – slik at det ekte kjedet kan få hvile litt.

Heimevernet informerer om at i løpet av kommende uke (13.-17. mars) skal det avholdes heimevernsøvelse i Nærøysund. I hovedsak vil dette skje rundt skytterbanene på Kolvereid og Rørvik, men det kan også bli noe aktivitet andre steder.

Nylig troppet representanter fra Namdalskysten Næringsforening og Nærøysund kommune opp for å møte nyttårsbarnet i Trøndelag og hennes foreldre. Hun bor i Nærøysund, og bidrar dermed til enda mer folkevekst i kommunen.

I april er det klart for den tredje utgaven av EKM – eller Eldres Kultur Møtes i Nærøysund. Arbeidsgruppa for årets kulturdager har satt sammen et bredt program med arrangement over store deler v kommunen.

Onsdag 22. mars inviterer Nærøysund kommune, sammen med Trøndelag fylkeskommune til et møtepunkt for unge fiskere. Møtet passer for deg som enten er etablert fisker med egen båt, er mannskap om bord på båt, går med planer om å bli fisker eller bare er nysgjerrig på yrket.

Her får du oversikt over alle filmene som er planlagt vist på kino i Nærøysund i mars 2023 - både på Kolvereid kino i Nærøysund kulturhus og ved Norveg i regi av bygdekinoen. 

Mandag 6. mars arrangerer FAU ved Kolvereid skole i samarbeid med Kolvereid skole en temakveld hvor representanter fra organisasjonen Barnevakten skal lede arrangementet som retter fokus mot barn og unges nettbruk. Foreldre med barn i 4.-10. trinn på de andre skolene i Nærøysund er også velkomne på møtet.  

Nærøysund kommune i samarbeid med Val og Nærøysund Bondelag inviterer til temamøte om biogass og innspillmøte om klima- og miljøplanen mandag 6. marsk klokken 10.30-14.00 på Val videregående skole.

28. februar var det klart for årets første Riksteater-forestilling i Nærøysund kulturhus. Da fikk skuespillerne og resten av staben fra Riksteatret innvie de helt nyoppussede garderobene i kulturhuset.