Nærøysund kommune følger nå nasjonale retningslinjer på alle områder i forbindelse med koronasituasjonen. Det innebærer blant annet at alle skoler og barnehager er tilbake på gult nivå.

Nærøysund kommune fikk skjærtorsdag beskjed om to tilfeller av koronasmitte i kommunen.

Begge har sittet i karantene og er kjente nærkontakter av tidligere smittede.

Det totale antallet smittede i Nærøysund er dermed 31. 20 av disse har kommet de to siste ukene.

Bedriftsintern opplæring (BIO) er en støtteordning som kan gi tilskudd til kompetanseutvikling for små og store bedrifter som trenger å omstille seg eller utvikle bedriften for videre vekst og markedstilpasning. I 2021 vil søknader fra bedrifter som er særlig rammet av koronasituasjonen prioriteres. Ordningen administreres av Trøndelag fylkeskommune.

Nærøysund kommune har lørdag 27. mars fått melding om fem nye tilfeller av koronasmitte i kommunen.

Alle fem er nærkontakter av tidligere kjente smittede og har sittet i karantene. Alle har milde symptomer.

Med det har smitteutbruddet i Nærøysund medført 18 smittetilfeller.

Er du i isolasjon eller karantene?
Da kan du delta i en studie om korona/COVID-19.

Nærøysund kommune fikk fredag kveld bekreftet to nye smittetilfeller av korona.  Begge er kjente nærkontakter av tidligere smittede, og har sittet i karantene.

Nå har rundt ti prosent av innbyggerne i Nærøysund fått sin vaksinedose. De som jobber med vaksineringen begynner å få inn gode rutiner og etter påske er det ventet bedre tilgang på vaksine.

Her er åpningstidene for koronateststasjonen og koronatelefonen i Nærøysund kommune i påskeuka:

Det ligger an til en annerledes påske også i år. Nærøysund kommune ber ansatte og innbyggere om å sette seg inn i smittevernrådene som regjeringen og helsemyndighetene har kommet med og følg disse.

Torsdag fikk Nærøysund kommune bekreftet at ytterligere fire personer har fått påvist koronasmitte. Alle har sittet i karantene, og det samme har alle deres nærkontakter.