Verken i løpet av mandag 20. september eller tirsdag 21. september er det kommet melding om nye koronatilfeller i Nærøysund kommune. Siste meldte tilfellet var dermed lørdag 18. september.

I løpet av helga er det meldt om tre smittetilfeller av koronaviruset i Nærøysund kommune. To ble påvist i løpet av fredag, det siste tilfellet ble meldt på lørdag. Det er kjent smittekilde i alle tilfellene.

Regjeringen har bestemt at personer med alvorlig svekket immunforsvar skal få tilbud om en 3. dose koronavaksine. De dette gjelder i Nærøysund kan kontakte kommunens koronatelefon for å avtale vaksinering.

Nærøysund kommune har torsdag 16. september fått melding om to positive koronatester. Det jobbes med smittesporing, foreløpig ukjent smittekilde.

Nærøysund kommune fikk onsdag 15. september melding om én ny positiv koronatest. Vedkommende er kjent nærkontakt av tidligere smittet.

Det er siden sist rapport meldt om to smittetilfeller av korona i Nærøysund. En på fredag og en på lørdag. Søndag ble det ikke meldt om noen nye smittetilfeller i kommunen.

Begge de to positive testene kom fra kjente nærkontakter.

– Husk at vi fortsatt er i en pandemi. Alle må ta smittevernrådene på alvor og teste seg ved symptomer, sier ordfører Amund Hellesø. Så langt i september har 24 personer testet positivt i Nærøysund.

Nærøysund kommune har i løpet av onsdag 8. september fått melding om fire positive koronatester. Alle har kjent smittevei.

Nærøysund kommune har tirsdag 7. september fått melding om fem nye positive koronaprøver. Samtlige er fra kjente nærkontakter. Det er satt i gang smittesporing som følge av de nye tilfellene.

Nærøysund har i løpet av mandag 6. september fått melding om én ny positiv koronatest. Denne er avgitt av en kjent nærkontakt av tidligere smittet. Smittesporing er gjennomført.