Nærøysund kommune starter nå i uke 19 vaksinering av de som hører til gruppe 7 i vaksineringsrekkefølgen. Det vil si de som er mellom 18 og 44 år. Dersom det er noen som mener de er i risikogruppene i alderen 45-64 år som ikke har fått innkalling må de ta kontakt med kommunens koronatelefon.

Denne uken får de første i gruppe 5 i vaksinerekkefølgen sin første vaksine i Nærøysund. Det er innbyggere i aldersgruppen 55-64 år med underliggende sykdommer. Så langt er det satt totalt 2698 vaksinedoser i Nærøysund.

Kommunen får en del henvendelser fra innbyggere som lurer på hvor mange som kan være samlet på arrangement og private sammenkomster i forbindelse med koronatilakene. Svaret er at kommunen følger de nasjonale retningslinjene. Du finner lenker til dem her:

Nærøysund har fredag fått melding om et nytt tilfelle av koronasmitte. Vedkommende er fra samme husstand som tidligere smittet og har sittet i karantene hele tiden. Den smittede har heller ingen nye nærkontakter.

Det totale antallet fra koronautbruddet i Nærøysund de siste ukene er dermed 21 smittetilfeller.

De siste dagene har det vært oppblomstring av koronasmitte flere steder i Trøndelag. Nærøysund kommune har ikke hatt nye påviste tilfeller den siste uken, men vi ber likevel folk være ekstra oppmerksomme og ta alle nødvendige forholdsregler for å hindre smittespredning

Nærøysund kommune følger nå nasjonale retningslinjer på alle områder i forbindelse med koronasituasjonen. Det innebærer blant annet at alle skoler og barnehager er tilbake på gult nivå.

Nærøysund kommune fikk skjærtorsdag beskjed om to tilfeller av koronasmitte i kommunen.

Begge har sittet i karantene og er kjente nærkontakter av tidligere smittede.

Det totale antallet smittede i Nærøysund er dermed 31. 20 av disse har kommet de to siste ukene.

Er du i isolasjon eller karantene?
Da kan du delta i en studie om korona/COVID-19.

Nærøysund kommune fikk fredag kveld bekreftet to nye smittetilfeller av korona.  Begge er kjente nærkontakter av tidligere smittede, og har sittet i karantene.

Torsdag fikk Nærøysund kommune bekreftet at ytterligere fire personer har fått påvist koronasmitte. Alle har sittet i karantene, og det samme har alle deres nærkontakter.