UKM er Nærøysunds viktigste møteplass for ungdom!

– For ti år siden så var voksenopplæringen stort sett et norskkurs. Nå er vi mye mer, og mulighetene her er mange, sier Liv Kari Næss som leder voksenopplæringen på Rørvik. Både på Rørvik og Kolvereid har voksenopplæringen de senere årene hatt en stor utvikling og det ses stadig nye muligheter.

Nærøysund kommune har mottatt statusrapport angående raset på fylkesvegen mellom Rød og Sør-Eitran sist helg. Det er fortsatt uklart når veien kan åpne.

NTE, Vikna kommune (nå Nærøysund kommune) og Trøndelag Fylkeskommune har blitt enige om utbygging av fiberbredbånd på Lauvøya. Utbyggingen baseres på et spleiselag mellom de nevnte aktørene og hvor oppslutningen blant huseierne vil være helt avgjørende. Det inviteres til informasjonsmøte på Grendahuset på Lauvøya førstkommende mandag, den 3. februar.

Nærøysund kommune informerer:

Båtskyssen som går til og fra det rasutsatte området ved Søreitran går bare på skoledager. Det gjør at det ikke blir satt opp skyss i helga. Båten vil gå som vanlig igjen fra mandag.

I løpet av tre forestillinger denne uken har skoleelever fra hele Nærøysund fått oppleve et spektakulært show fra scenen i Kulturhuset på Kolvereid. Dansegruppa Absence Crew har gjennom sin forestilling tatt elevene med på en reise inn i norrøn mytologi.

Nærøysund kommune informerer:

Fra og med tirsdag morgen vil det bli ordnet båtskyss og videre transport til Kolvereid for beboere som er rammet av raset mellom Rød og Sør-Eitran

Mandag kveld var det et branntilløp på et av pasientrommene på Rørvik sykestue. Brannen ble raskt slukket og beboerne i den berørte fløyen innkvarteres på andre rom ved sykestua.

Nærøysund kommune er i dialog med fylkeskommunen og AtB for å sikre skyssordning med båt inn og ut av Sør-Eitran-området. Det kan fortsatt ta en del tid før rasområdet er ryddet.

Nærøysund kommune er i dialog med fylkeskommunen angående raset på fylkesveg 7128. Det opplyses fra geologen at massene området fortsatt er ustabile. Derfor kan det ta tid før det ryddes. Kommunen holder dialog med beboerne på innsiden av raset.