Visit Namdalen og Trøndelag Reiseliv inviterer til kurs for at aktører innen reiseliv- og opplevelsesnæringen i Namdalen. På kurset som holdes på Grong den 11. og 12. mars så vil det fokuseres på å bli bedre på nett og hvordan en kan bli mer synlig.

Kommunelegen informerer om hvordan en bør forholde seg ved mistanke om smitte av coronaviruset. Dette baseres på råd fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.

Onsdag 5. februar så inviterer Kolvereid Røde Kors til foredraget "Fra problembarn til problemløser" med Alexander Skadberg i Kulturhuset på Kolvereid.

Om en drøy uke inviterer Kolvereid Skole til teaterforestilling ved kulturhuset. Denne gangen i et diafon-samarbeid til felles glede og nytte for musikk- og kulturlivet i Ytre Namdal – midt i smørøyet for målsetningen med Diafon.

Nærøysund kommune informerer:

Bassenget på Foldereid er midlertidig stengt som følger av nødvendig vedlikehold. Det vil komme ny informasjon når bassenget er åpent igjen.

UKM er Nærøysunds viktigste møteplass for ungdom!

– For ti år siden så var voksenopplæringen stort sett et norskkurs. Nå er vi mye mer, og mulighetene her er mange, sier Liv Kari Næss som leder voksenopplæringen på Rørvik. Både på Rørvik og Kolvereid har voksenopplæringen de senere årene hatt en stor utvikling og det ses stadig nye muligheter.

Nærøysund kommune har mottatt statusrapport angående raset på fylkesvegen mellom Rød og Sør-Eitran sist helg. Det er fortsatt uklart når veien kan åpne.

NTE, Vikna kommune (nå Nærøysund kommune) og Trøndelag Fylkeskommune har blitt enige om utbygging av fiberbredbånd på Lauvøya. Utbyggingen baseres på et spleiselag mellom de nevnte aktørene og hvor oppslutningen blant huseierne vil være helt avgjørende. Det inviteres til informasjonsmøte på Grendahuset på Lauvøya førstkommende mandag, den 3. februar.

Nærøysund kommune informerer:

Båtskyssen som går til og fra det rasutsatte området ved Søreitran går bare på skoledager. Det gjør at det ikke blir satt opp skyss i helga. Båten vil gå som vanlig igjen fra mandag.