Øvrige rom

  

 

Nærøysund arena er i tillegg til de tre hoveddelene utstyrt med flere rom som kan brukes til ulike formål.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Foaje/vrimleareal: Ankomst fra publikum er fra nordsiden i retning Sentrumsgata. Her finner man kiosk/billett-skranke. Det er også vrimleareal med kafébord. Her er det også tilgang til publikumstoalett. Fra Foajeen er det trapp opp til tribuner og lokaler i andre etasje på arenaen.

Det er også inngang fra sørsiden av vrimlearealet. Denne skal til daglig brukes av skoleelevene.

 

Styrkerom: I andre etasje ligger et styrketreningsrom. Rommet på 106 kvadratmeter er lydisolert og har utsikt ut mot fellesarealene i første etasje.

Klubbrom: Et møterom/klubbrom er lokalisert mellom styrkerom og anretningskjøkken i andre etasje. Rommet er på 36,4 kvadratmeter. Dette kan brukes ved møter, selskap og tilsvarende arrangement.

Anretningskjøkken: Anretningskjøkkenet på 25 kvadratmeter kan brukes til enkel servering og anretning i forbindelse med arrangement. Kjøkkenet er utstyrt med basis kjøkkenutstyr. I tilknytning til kjøkkenet er det serveringsluke som kan brukes ved kiosksalg og billettsalg i tillegg til lett utlevering av mat til selskap.

Møterom/sosiale rom: Nærøysund arena har to møterom/sosiale rom i andre etasje. Disse er i tilknytning til tribune/mesanin ved basishall. Det største rommet er på 60.4 kvadratmeter, det minste på 42 kvadratmeter.  

Rom i kjeller: I kjelleren er det anlagt plass for innendørs skytebane. Den blir foreløpig ikke tatt i bruk.

 

For leie av idrettsanlegg i Nærøysund se her