Trøndelag fylkeskommune har bestemt at det blir en delvis åpning av veien til Sør-Eitran fra og med torsdag 13. februar. Veien vil åpnes i perioder i tiden framover. Se tidspunkt under.

Sparebank1 SMN melder på sine nettsider at de har problemer med lønnsutbetaling. Dette kan ha innvirkning også for kommunens ansatte.

OPPDATERING: Problemet er nå løst.

Bra mat er et inspirasjonskurs der det er fokus på å øke kunnskap og motivasjon til å oppnå et varig sunnere kosthold.

Folkehelseloven krever at kommunene skal ha en oversikt over helsetilstanden i befolkningen, samt hvilke faktorer som kan virke inn på helsetilstanden. Nå ligger Nærøysunds første oversiktsdokument klar på kommunens nettside og det skal være et viktig grunnlag for all videre planarbeid i den nye kommunen.

Her finner du innkalling og saksliste til kommunestyremøte 13. januar 2020.

I likhet med i forrige helg så blir det ikke satt opp båtskyss til og fra Sør-Eitran lørdag og søndag. Ruta går som den har gjort fra mandag. Veieier Trøndelag fylkeskommune håper at veien kan åpnes igjen i løpet av neste uke.

Nærøysund kommune minner om at søknadsfristen for barnehager i Nærøysund kommune er 1. mars. Søknader gjøres elektronisk via kommunens hjemmeside.

Nærøysund kommune ønsker å være forberedt dersom det skulle avdekkes at personer som er smittet av coronaviruset oppholder seg i kommunen. Fredag morgen var kriseledelsen i kommunen samlet for å diskutere hvilke tiltak som må innføres dersom smitte oppdages.

Nærøysund kommune har fått informasjon fra Trøndelag fylkeskommune om status rundt raset på fylkesveg 7128 mellom  Rød og Sør-Eitran. Ryddearbeidet pågår fortsatt, og det er klart at veien ikke blir åpnet denne uka.

Visit Namdalen og Trøndelag Reiseliv inviterer til kurs for at aktører innen reiseliv- og opplevelsesnæringen i Namdalen. På kurset som holdes på Grong den 11. og 12. mars så vil det fokuseres på å bli bedre på nett og hvordan en kan bli mer synlig.