Dersom du blir smittet av koronaviruset eller er nærkontakt til noen som er smittet er det viktig at du setter deg inn i hvilke regler som gjelder. Dette vil bidra til å hindre videre smittespredning. 

På grunn av økende smitte vil ikke Nærøysund kommune lenger kontakte innbyggere som er koronasmittet via telefon. Nærøysund kommune følger nasjonale koronaregler.

 

Dersom du blir smittet av koronaviruset eller er nærkontakt til noen som er smittet er det viktig at du setter deg inn i hvilke regler som gjelder. Dette vil bidra til å hindre videre smittespredning

 

Det går en del koronasmitte i Nærøysund. Spesielt blant skoleelever. Skolene får mange henvendelser, men det er koronatelefonen som skal ha beskjed dersom du har fått påvist smitte, eller du kan varsle elektronisk

Se mer informasjon her:

        

I løpet av høsten er Nærøysunds to nye idrettshaller klare for bruk. Dette vil bety mye for både folkehelsen, fritidstilbudet og framtiden for kommunen

 

   

 

 

 

Forslag til Nærøysund kommunes samfunnsdel ligger nå ute på høring. Les høringsforslaget her og kom med innspill

 

Nærøysund kommune følger nasjonale råd og retningslinjer om koronasituasjonen. Det er ikke innført egne tiltak i kommunen. 

Er du smittet eller nærkontakt av smittet må du sette deg inn i gjeldende regler for isolasjon og karantene på Helesnorge.no

    

  

 

 

To måneder er gått siden de strenge koronatiltakene ble innført her i landet. Gradvis så lettes  det på tiltakene i samfunnet. Nærøysund kommune oppfordrer innbyggerne om å følge de nasjonale retningslinjene for bekjempelse av koronaviruset.

 

 

 

Som følge av endrede nasjonale retningslinjer for testing av koronaviruset så innfører også Nærøysund kommune nye retningslinjer. 

 

 

Både nasjonalt og lokalt ses det på endringer i koronatiltakene. Selv om det nå lettes noe opp så er det fortsatt viktig å ha fullt fokus på tiltak for å begrense smittespredning.

 

Tirsdag ettermiddag kom regjeringen med endrede tiltak i kampen mot koronaviruset.  Ledelsen i Nærøysund kommune er i gang med å forberede seg til den nye situasjonen, som blant annet medfører gjenåpning av barnehager og småskoletrinnet. Formannskapet i Nærøysund har dessuten utarbeidet en egen tiltaksplan som skal hjelpe privatpersoner og næringsliv som har fått økonomiske utfordringer som følge av situasjonen.