VELKOMMEN TIL BUA NÆRØYSUND!

BUA Nærøysund ble etablert på Kolvereid juni 2019. Vi holder til på baksiden av Kolvereid kino og Nærøysund kulturhus, ved siden av kunstgressbanen.

Ytre Namdal Vekst, drifter og driver BUA Nærøysund på vegne av Nærøysund kommune.

 Over hele landet finnes det utstyrsordninger, hvor du kan låne gratis utstyr til sport og friluftsliv. BUA heter mange av dem, Utstyrsordningene eies og drives av kommuner, lag og foreninger. Utstyret er i hovedsak kjøpt inn nytt med midler fra stiftelser eller offentlige tilskuddsordninger og noe utstyr er donasjoner fra privatpersoner. 

 

Hensikten er å gi flere muligheten til å være fysisk aktive gjennom å teste flere forskjellige aktiviteter, uten å være avheng av å kjøpe for eksempel ski, telt, sykkel eller snowboard. På denne måten ønsker vi å bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk. 

BUA Nærøysund har åpent:

 Tirsdag 12 -16

Torsdag 14 - 18

Vi har et rikholdig utvalg av skiutstyr, akematter, sparkesykler, sykler, telt, fotballer, håndballer, rulleskøyter, kano, kajakk. Se mer på Utlånsordninger | BUA og reserver det du vil låne!

Har du behov for å låne eller leie utstyr utenfor BUAs ordinære åpningstider ta kontakt på hverdager mellom 8.00-15.30 med Ytre Namdal vekst.

Kontaktpersoner: 

Oddvar Langvik, tlf. 480 04 269, epost: oddvar@ynvekst.no

Bjørn Kristiansen, tlf. 916 65 269, epost: bjorn@ynvekst.no

Kontaktinformasjon

BUA Nærøysund
E-post
Telefon 48 00 42 69

Besøk

Idrettsveien 1,
7970 Kolvereid

Facebook

Klikk her

Åpningstider

Tirsdag 12.00-16.00 

Torsdag 14.00-18.00