Vil du lære bort sløyd eller elektronisk musikk til elevene?

Vil du lære unge nærøysundere sløyd - både ute i friluft og på sløydsalen bør du melde din interesse.

Nærøysund kommune har i SFO-tiden tilbudet Kulturtimen for alle elever i 1.-3. klasse. Her får elevene utfolde seg på alt fra musikk til kunst og håndverk. Og innen dette er det forskjellige tilbud. Nå har Rørvik skole behov for noen som kan undervise i «friluftsløyd» og «iPad-musikk» hver onsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

– I kulturtimen er man sammen med en gruppe elever på 10-18 barn fra 1.-3. klasse, og på Rørvik skole er dette i SFO-tiden på onsdager. Man er sammen med samme gruppe i en 6 uker-periode, før kulturkarusellen ruller videre og man gjentar opplegget med en ny gruppe. Er du interessert å bidra kan du ta kontakt. Vi krever ikke utdanning, men det er viktig å ha interesse for og være egnet til å være sammen med barn og finne på noe gøy sammen, sier kulturskolerektor Brynjulf Flasnes.

 

Friluftsløyd foregår onsdager mellom klokken 13.00 og 14.30. Her kan man ta med barna ut i friluft eller gjøre praktiske oppgaver inne på sløyden.

iPad-musikk er litt kortere og varer fra klokken 13.45-14.30 på onsdager. Her kan man holde på med musikk blant annet med å bruke ulike apper på iPad, blant annet GarageBand.

 

– Interesserte kan ta kontakt med meg. Lønn etter kompetanse og erfaring, forteller Brynjulf Flasnes.

Kontaktinformasjon

Brynjulf Flasnes
Rektor kulturskolen
E-post
Telefon 90 15 21 84