Vellykket åpning av Prestegårdsmuseet

Ordfører Amund Hellesø og kunsteier Magne Olav Aarsand Brevik sto sammen om åpningen av museet. 

Lørdag 18. juni var det offisiell åpning av Prestegårdsmuseet på Kolvereid. Flere hundre personer tok turen til åpningsmarkeringen. 

Magne Olav Aarsand Breviks kunstsamling danner grunnlaget for Prestegårdsmuseet. Nærøysund kommune har inngått en avtale om å disponere kunsten og har bidratt til etableringen av museet. 

Mellom 200 og 300 kunstverk og andre gjenstander er samlet i utstillingen, som vil være åpen for publikum hver onsdag, lørdag og søndag mellom 12.00 og 18.00 gjennom hele sommeren. Det er også mulig å gjøre avtale om besøk på andre tidspunkt. 

Det var folksomt både i og utenfor prestegården på Kolvereid da den offisielle åpningen ble markert lørdag 18. juni. Folk benyttet anledningen til å få en smakebit av hva museet har å by på, og ble samtidig oppfordret til å komme tilbake senere for å se mer. 

Åpningen ble markert med hornmusikk og kake. Hornmusikken sto Kolvereid Hornmusikklag for, mens representanter fra Prestegårdens venner sørget for at de mange fremmøtte fikk hvert sitt kakestykke. 

Selve åpningen ble gjort i samarbeid mellom ordfører Amund Hellesø og Magne Olav Aarsand Brevik. 

 

Se bilder fra den offisielle åpningen her: