Trenger du julegavetips? Gi en kulturopplevelse

Vet du ikke hva du skal kjøpe i julegave til en venn eller noen i familien? Kulturprogrammet for Nærøysund kulturhus for 2024 begynner å bli klart. Her er det mulig å finne noe som kan passe godt som en gave. 

 

 

– Gi en kulturopplevelse i julegave, sier enhetsleder for Kultur i Nærøysund Stine Barstad Holm. På kulturhusets nettside kan du se oversikt over kulturprogrammet i 2024. 

Blant annet har Riksteatret planlagt fire forestillinger ved Nærøysund kulturhus i 2024. Blant disse e

Bare Elling er en av Riksteatrets største satsinger neste år. 4. oktober kommer de til Kolvereid.

r den nye forestillingen om Elling hvor Per Christian Ellefsen er tilbake i hovedrollen. Riksteatret kommer også med en forestilling om Bonnie & Clyde i mars, samt to barne- og ungdomsforestillinger «Det mørke fortet – et Minecraft-eventyr» i april og «Jakten på prinsessa» i oktober. 

Turneteateret i Trøndelag har foreløpig en forestilling klar for Nærøysund kulturhus i 2023. Det er Olav Duun-forestillingen «Juvikfolket» med Hildegunn Eggen i februar. Til denne forestillingen er det allerede solgt veldig mange billetter, så her kommer det til å bli fullt.

En annen forestilling som kommer til å trekke mange, og som er et godt gavetips er den nye forestillingen til Kveli Rånes Bremseth. I april kommer de med forestillingen «Humor & Kanari»

 

Kinobilletter er også gode gaver. Kinoprogrammet for det meste av både juleferien, januar og store deler av februar er allerede lagt ut og billetter er tilgjengelig. Her kan man finne noe for enhver smak.

 

I tillegg til det programmet som allerede ligger ute på kulturhusets nettsider vil det dukke opp mer i løpet av året. Så et annet alternativ er å kjøpe et gavekort, så kan den som får gaven selv bestemme hva vedkommende ønsker å se. 

 

Du finner mer informasjon om kultur- og kinoprogrammet på våre nettsider, og her kan du også kjøpe billetter og gavekort.

 

naroysund.kommune.no/kultur