Tar i bruk Nærøysund arena til gymtimer for Nærøysundet skole

Hallene i Nærøysund arena blir tatt i bruk til kroppsøvingstimer for elevene på 4.-7. trinn ved Nærøysundet skole i tiden framover.

 

I forbindelse med stenging av gymsalen ved Nærøysundet skole har kommunen sett på ulike løsninger for å sikre at elevene får det tilbudet de skal ha i forbindelse med kroppsøvingsfaget. Elevene fra 4. - 7. trinn vil få tilbud om kroppsøving i Nærøysund arena. Nærøysund arena har mange fasiliteter som vil gi elevene ved skolen større muligheter til allsidig kroppsøving og vil bli en god løsning for elevene ved Nærøysundet skole.  Elevene på 1. - 3. trinn vil få kroppsøving gjennom uteskole og utegym. 

Mona Solsem

Rektor Nærøysundet skole

 

Kommunedirektøren ønsker å rose kommunalsjef Teknisk og rektor ved Nærøysundet skole for å hurtig få på plass en god løsning for ivaretakelse av kroppsøving for elevene etter at den gamle gymsalen på Nærøysundet skole er besluttet stengt grunnet byggetekniske forhold. Det er viktig at elevene får et tilfredsstillende, og nå et bedre tilbud, som skissert. 

Kommunedirektøren har bedt kommunalsjef Teknisk om å vurdere tiltak for istandsettelse av den gamle gymsalen ved Nærøysund skole, da det blant annet er viktig at skolen har et fellesområde som har kapasitet til å kunne samle elever i forskjellige sammenhenger. 

Karl-Anton Swensen

Kommunedirektør