Starter planleggingen av nytt EKM

I uke 16 og 17 er det planlagt at årets utgave av EKM – Eldres Kultur Møtes skal gjennomføres i Nærøysund. Onsdag 12. februar klokken 13.00 inviteres alle som kan tenke seg å bidra til årets arrangement til et informasjonsmøte om årets EKM

EKM er i ferd med å bli en etablert tradisjon i Nærøysund. Nå planlegges den fjerde utgaven av kulturmønstringen som i hovedsak er rettet mot Nærøysunds seniorer, men hvor også flere av arrangementene er åpne for andre.

I likhet med i 2023 avholdes EKM på våren – nærmere bestemt i de to siste ukene av april. Hva EKM 2024 skal fylles med er ikke klart ennå, men mønstringer følger i samme spor som tidligere år med en fin blanding av kulturelle innslag med både lokale og tilreisende aktører. 

Alle som har innspill til innhold eller ønsker å bidra på andre måter til årets EKM kan møte opp på Nærøysund kulturhus på Kolvereid onsdag 14. februar klokken 13.00. 

Dette møtet skulle egentlig gjennomføres i januar, men ble utsatt, men nå blir det møte for alle som er interessert i å bidra på EKM.