Sanitetsdamene sørget for skolematen

Bordet var fylt med mange typer pålegg da elevene på småtrinnet kom for å forsyne seg.

Onsdag 6. september fikk alle elevene på småtrinnet ved Rørvik skole mange og gode valgmuligheter om hva de skulle ha til lunsj. Damene i Rørvik Sanitetsforening stilte igjen opp på skolen for å servere et godt måltid, og snart skal elevene på mellomtrinnet samt på Austafjord skole få det samme.

Rørvik Sanitetsforening har i flere år stilt opp på Rørvik skole og servert mat til elevene. Denne uken var det klart for årets servering. Damene fra sanitetsforeningen hadde fylt opp bordet på kjøkkenet på småskolen med et variert utvalg med pålegg samt varme fiskekaker. Dette fikk ben å gå på da alle elvene i 1.-4. klasse var innom for å få seg mat.

Fredag denne uken blir det samme tilbudet til elevene på 5.-7. trinn, og neste fredag 15. september skal Rørvik Sanitetsforening for første gang dra til Austafjord skole for å servere lunsj til elevene der.

– Vi er veldig glade for at sanitetsforeningen tilbyr seg å komme for å servere mat på denne måten, sier inspektør ved Rørvik skole Barbro Langøien Gravseth.

Se flere bilder fra matserveringen under: