Ny runde med kanonballserie

Snart er det oppstart av kanonballserien igjen. Her fra en kamp mellom Rørvik skole og Barnevernet i fjorårets serie

Etter stor suksess sist høst og vinter er det snart klart for en ny runde med kanonballserie i SinkabergHansen Arena. Bedriftsidrettslag, vennegjenger og kolleger oppfordres til å stille lag og melde seg på serien innen 1. oktober.

Bedriftsidretten i Trøndelag gjennomførte i samarbeid med Nærøysund kommunes bedriftsidrettslag den første kanonballserien i Nærøysund i fjor. Der var det mange lag som stilte opp. Onsdag 18. oktober starter årets kanonballserie opp.

Det blir seriespill i SinkabergHansen Arena i Rørvik hver onsdag mellom 20.00 og 22.00 fram til rundt vinterferien. Varighet på serien kommer an på antall påmeldte lag og eventuelle divisjoner. Det er mulig det blir innledende kamper før vi deler opp i divisjoner. Antall påmeldte lag avgjør dette.

 

Påmelding og påmeldingsfrist

1. oktober.
Påmelding skjer her

Hvem kan delta

Bedriftsidrettslag, bedriftslag og vennelag kan delta (aldersgrense fra og med 15 år).

Klasse og divisjoner

Mix (mixlag med minimum en kvinne på banen).

Priser :

  • - Medlem (bedriftsidrettslag) kr 3000

  • - Ikke-medlem (tilknytning) kr 4500

Kampreglement og spilleregler

Reglement finnes her
6 spillere på ett lag (5 utespillere + 1 konge. Kampene spilles i 2 x 13 min. Dommere dømmer kampene. Bedriftsidretten stiller med baller av type Softball str 18. Kampene spilles bane på størrelse med volleyballbane.

Premiering

Første og andreplass premieres i hver divisjon. 

Spilleplan, tabell og resultater

Spilleplan og info sendes på e-post til lagleder før seriestart.
Spilleplan og resultater kommer på web

Bøter og gebyr

1000 kr i gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen. Påmeldingsavgift blir da ikke refundert. 
500 kr i gebyr for å ikke møte til kamp, eller om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Motstanderlagene og administrasjonen skal varsles. Dette er standard regler for seriespill.

NIFs Regelverk

Vi er underlagt NIF`s regelverk  om fairplay og doping. Bedriftsidrett skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Lagene er selv ansvarlig for å ha forsikring, og stille med førstehjelpsutstyr til eget bruk.

Kontaktperson:

Andrea Hagstrøm 99012514 eller andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no