Ny løsning for booking i kulturhuset

Fra 1. januar tar Nærøysund kulturhus i bruk nytt bookingsystem. Det gjør at du selv kan gå inn og booke møterom på kulturhuset. 

Nå kan du booke blant annet kommunestyresalen i Kulturhuset via bookup.no

 

Kommunestyret i Nærøysund har vedtatt at det skal brukes et felles bookingsystem på alle kommunale bygg som leies ut eksternt. Valget har falt på bookup.no, som har et system som idrettshallene i Nærøysund allerede har brukt i to år. 

Det gamle bookingsystemet på kulturhuset avvikles 18. desember, og den nye løsningen tas i bruk 1. januar. 

– Alle bookinger som er gjort fram til nå blir manuelt flyttet over av oss. Etter 1. januar må man booke selv via nett, sier enhetsleder for Kultur i Nærøysund kommune Stine Barstad Holm. Dette gjelder booking av møterommene på kulturhuset. For å leie de store salene Folla og Kolvereidvågen, samt restauranten og kjøkkenet må du fortsatt ta kontakt med kommunen. Men via Bookup får du se om salene er ledige på det tidspunktet du ønsker å leie dem. 

Etter hvert vil også andre kommunale bygg hvor det er mulig å leie lokaler legges inn i Bookup

– For å leie lokaler gjennom Bookup må du registrere deg som bruker. Det gjør du med BankID og signerer digitalt på at du har lest reglement og brukervilkår, forteller Stine Barstad Holm. På nettsiden til Bookup.no finner du oversikt over kapasitet og hva som er tilgjengelig på rommene som leies ut. En kalender viser når rommene er ledige. 

For ansatte i Nærøysund kommune som ønsker å booke rommene i jobbsammenheng er det en synkronisering mellom Bookup og Outlook-systemet som benyttes. Det gjør at når møter bookes gjennom Outlook så vil rommene markeres som opptatt i Bookup-kalenderen. 

 

Se mer på Bookup.no