Nå skal hallene feires

Nærøysund kommune tok i bruk idretts- og flerbrukshallene SinkabergHansen arena på Rørvik og Nærøysund arena på Kolvereid midt under koronapandemien. Det ga ikke noe mulighet for åpningsmarkering da. Men 14. og 15. april skal de to flotte anleggene feires og alle inviteres til å bli med på feiringen.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Både Nærøysund arena og SinkabergHansen arena sto ferdig og ble tatt i bruk av idretten og andre brukere fra høsten 2021. Men ettersom dette var midt i koronapandemien ble det ingen offisiell åpning den gang.

Det har gått halvannet år siden hallene har blitt tatt i bruk – og det har vært høy aktivitet både sent og tidlig i de ulike delene av de flerbrukshallene. Noe av den aktiviteten som hallene brukes til skal etter planen presenteres fredag 14. og lørdag 15. april. Da inviteres det til feiring og presentasjon av hallene.

Hele programmet for markeringen er ikke spikret ennå, men det er klart at fredag 14. april skal det være markering i SinkabergHansen arena på Rørvik. Dagen etter – lørdag 15. april blir det arrangement i Nærøysund arena på Kolvereid.

I begge hallene blir det god mulighet til å se seg rundt og bli bedre kjent med anleggene. Det skal også bli mulig å teste ut ulike deler av hallene.  

Endelig program presenteres senere, men sett av 14. og 15. april for å bli med feiringen av SinkabergHansen arena og Nærøysund arena.

 

Du kan lese mer om hallene her