Nå kan avtale møte med saksbehandler digitalt

Enhet for byggesak, oppmåling og plan i Nærøysund kommune har nå tatt i bruk digital møtebestilling. Det gjør at dersom du ønsker et personlig eller digitalt møte med en av saksbehandlerne kan du selv bestille dette via kommunens nettside på et tidspunkt som passer både deg og saksbehandler.

Enhet for byggesak, oppmåling og plan er det første saksbehandlerne i Nærøysund kommune som tar i bruk løsningen Bookings til bestilling av avtaler via hjemmesiden. 

Ved å gå inn på denne lenken kan du bestille en avtale med den saksbehandleren du ønsker for å få svar på din henvendelse. Her kan du se når saksbehandler er tilgjengelig og velge et tidspunkt for møte som passer for både deg og saksbehandleren. Du kan velge å bestille både fysiske og digitale møter. Du kan også velge én spesiell saksbehandler eller den som er tilgjengelig når du har tid. 

Det er flere grunner til at dette tilbudet etableres. For innbyggerne så blir dette en enklere måte å velge et tidspunkt for møte med saksbehandler. Det legger også til rette for effektiv saksbehandling. Kommunens saksbehandlere ønsker å gi god veiledning til de som har et byggeprosjekt på gang. Nå blir det enda enklere å komme i kontakt med dem og avtale møte. 

 

Se mer om ordningen her

 

Via nettsiden kan du nå se hvilken saksbehandler som er tilgjengelig på det tidspunktet du ønsker et møte skjermdump