Minikonsert med ferske utøvere

Klikk for stort bildeI koronavennlige familiegrupper fikk publikum oppleve unge musikere på sin første konsert. Her er det Jorun Vardehaug som spiller sammen med lærer Maren Grønli Berg.  Det er langt mellom konsertene for tiden. Men torsdag ettermiddag gikk det to konserter samtidig i Nærøysund kulturhus, og de aller fleste som sto for musikken holdt sin aller første konsert noensinne.

Med gode koronatiltak har Nærøysund kulturskole avholdt minikonserter på både Rørvik og Kolvereid den siste tiden. De to siste konsertene ble avholdt parallelt i Nærøysund kulturhus på torsdag. Minikonsertene på denne tiden av året er debutkonserten for ferske elever ved kulturskolen. Det er stort sett bare familie og venner til stede. I år ble det begrenset til fire Klikk for stort bildeThelma Kornerud er sangelev hos Maren Grønli Berg og hun hadde sin første konsert som sanger på torsdag.  publikummere per utøver. Det vil si at publikummet ikke var stort, men spenningen var nok til stede til de unge aktørene likevel.

På scenen i storsalen var elever på piano, sang og blåseinstrument samlet, mens det i lokalet «Kolvereidvågen» var konsert med unge gitarister, samt en ung sangelev. Til sammen 16 av de ferske kulturskoleelevene var i ilden på torsdag. Omtrent like mange har vært med på konsertene på Rørvik.

 

Klikk for stort bildeGitarlærer Fredrik Østvang Duna hadde med en del av sine elever på konserten i Kolvereidvågen.