Med Peter og ulven på besøk

Klikk for stort bildeFylkesmusikerne i Pocus og skuespiller Tore B. Granås trollbandt barna i Tårnet barnehage med historien om Peter og ulven 

Onsdag 5. mai hadde barna i Tårnet barnehage på Rørvik besøk av fylkesmusikerne i Trøndelag og Tore B. Granås fra Turnéteateret i Trøndelag. Sammen framførte de fortellingen om «Peter og ulven» for barn og voksne i Tårnet barnehage.

36 barn fra to og et halvt til seks år ved Tårnet barnehage fikk en fin musikalsk opplevelse da fylkesmusikerne i ensemblet Pocus sammen med skuespiller Tore B. Granås framførte musikkeventyret «Peter og ulven». Dette er en av de mest kjente klassiske stykkene for barn, og det er historien om Peter som bor sammen med bestefaren sin i nærheten av den store svarte skogen. Men en vakker vårdag da Peter er sammen med vennene sine; en fugl, en katt og morsom liten and, lurer han seg likevel utenfor gjerdet. Og når ulven dukker opp er det starten på et spennende eventyr.

Pocus er et kammerorkester og de tre musikerne ga liv og toner til de ulike figurene i stykket. Tore B. Granås fortalte historien og trollbandt det unge publikummet.

Besøket på Tårnet barnehage er en del av en turné Pocus og Tore B. Granås er ute på i mai.

Klikk for stort bildeSkuespiller Tore B. Granås har opptrådt mange ganger i Nærøysund, det har også musikerne i Pocus. Denne gang fikk de opptre for et yngre publikum enn vanlig.