Maren - ny lærer i kulturskolen

Når man jobber med kulturskoleutvikling, er det å tiltrekke seg både høy og brei kompetanse vesentlig. Det er derfor med glede vi nå kan presentere for dere en helt ny lærer som begynner hos oss i fast stilling fra høsten:
Maren Grønli Berg.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Da vi tidligere i vinter lyste ut ledige faste stillinger som lærer i kulturskolen, kom det flere spennede søknader inn. Maren var en av disse og hun har nå takket ja til å begynne hos oss fra neste skoleår.

Maren er utdanna faglærer i rytmisk musikk - med spesialisering innenfor vokal. Og hun vil bli en svært kjærkommen og velkommen medarbeider i vårt kollegium. Helt i tråd med både vår kulturskoles målsetninger om utvikling og vekst og med vårt arbeid med rammeplan for kulturskolen - som sier mye om hva vi skal drive med og hvordan :-)

Maren Grønli Berg - en lærer med mye erfaring fra f.eks. band og samspill

Maren vil bli å finne i ulike undervisningssituasjoner fra kommende skoleår, og vil sikkert dukke opp både på den ene og andre skolen når det gjelder kulturtimen som vi leverer til småtrinnselever. I tillegg blir hun en stor ressurs for oss i vår satsing på mer samspill - både med våre egne elever og som ressurssenter for skoler og frivilligheten.

Maren er opprinnelig fra ytternamdalen, og flytter til sommeren til Gjerdinga, sammen med sin søster -  tilbake til sine røtter, der både hennes oldefar og farfar vokste opp.

🎶🎶🎶 Velkommen til oss Maren! 🎶🎶🎶

----

NB: Husk vår søknadsfrist - for gamle og nye elever: 1. juni.

Søk her!