Kulturskolen goes digital!

Når vi ikke får invitere publikum til oss, må vi invitere oss selv hjem til publikum. Lørdag 6. juni kl. 18.00 presenterer vi derfor "Kulturskolen goes digital" - en digital online presentasjon av kulturskoleproduksjoner fra skoleåret. Tune inn på vår facebook side lørdag kl. 18.00!

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Da Covid-19 stengte samfunnet - stengte viruset også våre muligheter for å samle publikum for å se, høre og oppleve våre kulturelle elever. De planene vi hadde for sesongen om å nå ut til dere med kultur måtte skrinlegges. Men for oss som har jobbet siden i høst sammen med våre elever er det uaktuelt å avslutte uten at det vi har jobba med gjennom skoleåret - iallefall noe av det - kan bli vist frem. 

I samarbeid med UKM Nærøysund presenterer vi derfor på lørdag en ganske annerledes kulturskoleforestilling - der vi prøver å få presentert et bredt utvalg av kulturelle elevproduksjoner. Vi har på ingen måte plass til å få med alle elevene i et slikt TV-program som dette blir. Men vi har forsøktå skape bredde i uttrykksformer og sjangrer. Og inviterer dere alle til å overvære forestillingen som vi har kalt "Kulturskolen goes digital" - og som sendes direkte på vår Facebookside LØRDAG KLOKKA 18.00.

Instrumenter, mikrofoner, kameraer klargjøres for "Kulturskolen goes digital" 
Har du andre planer lørdag kl. 18.00? Fortvil ikke!
For de som ønsker å nyte sola denne lørdagskvelden eller har helt andre planer enn å sitte og stirre på et nettbrett eller en PC: Produksjonen kan når som helst oppleves i etterkant - den blir liggende på vår Facebookside i etterkant av sendingen.