Kulturhuset er friskmeldt

Nå kan Nærøysund kulturhus åpne for all aktivitet igjen.

Etter noen uker med prøvekjøring av ventilasjonsanleggene, samt at første kinoforestilling er gjennomført er Nærøysund kulturhus på Kolvereid klar for full åpning etter å ha vært stengt siden august.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

– Nå er kulturhuset åpnet for all bruk igjen, sier avdelingsleder ved byggdrift i Nærøysund kommune Thor Lanesskog. Onsdag kveld hadde Kolvereid kino sin første forestilling etter at kulthuset ble stengt ned i august og de siste ukene har ventilasjonsanlegget som ble skadet under vannlekkasjen i august blitt prøvekjørt og nå skal alt fungere som planlagt.

– Det har vært gjennomført en omfattende jobb. Med rensing av kanalene i ventilasjonsanlegget, skifte av alle filter og annen nødvendig utbedring, forteller Lanesskog. Vannskaden medførte også at det måtte gjøres noe utbedring i rommet der skaden oppsto.

Det blir elevene på ungdomstrinnet ved Kolvereid skole som først får benytte kulturhuset. De skal ha sitt juleball der. I tillegg er det mange kulturaktiviteter på planen. Blant annet blir det kino på andre juledag med to store norske filmer som har premiere i jula. Det er familiefilmen «Folk og Røvere i Kardemomme By» og «Kampen om Narvik». Billetter kan kjøpes via kulturinaroy.no

 

Første film etter gjenåpningen er gjennomført og andre juledag blir det to filmer på Kolvereid kino.