Helen har passert en milepæl

Helen Lauten er hovedtillitsvalgt i Nærøysund, og i år har hun jobbet 40 år i kommunens tjeneste. På årets siste HTV-forum fikk hun en hilsen fra kommunedirektøren for innsatsen. 

Helen Lauten fikk overrakt en påskjønnelse av kommunedirektør Karl-Anton Swensen i anledning av at hun nå har vært ansatt i kommunen i 40 år. Tildelingen foregikk i forbindelse med årets siste HTV-forum.

 

I ansattereglementet til Nærøysund kommune heter det at ansatte som passer 20, 30 og 40 års tjenestetid skal få et gavekort fra kommunen som skal deles ut av enhetsleder under en markering på avdelingen. Da Helen Lauten skulle få sin heder for 40 års ansettelse i kommunen var det kommunedirektør Karl-Anton Swensen som sto for utdelingen. 

Helen Lauten startet sin kommunale tjeneste som hjemmehjelp i 1983, siden har hun vært både assistent på Kolvereid skole og ungdomsklubbleder før hun i 2007 ble hovedtillitsvalgt for Fagforbundet. Først i Nærøy kommune, så videre i Nærøysund. 

Helen ble overrasket da kommunedirektøren kalte henne opp på slutten av HTV-forum, og ble glad for gavekortet på 5000 kroner.