Foredrag med Alexander Skadberg

Onsdag 5. februar så inviterer Kolvereid Røde Kors til foredraget "Fra problembarn til problemløser" med Alexander Skadberg i Kulturhuset på Kolvereid. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjonAlxander Skadberg en åpen og ærlig ung mann som forteller om en tøff oppvekst med rus-avhengighet og diagnoser.
Det loves et gripende og rørende budskap blir formidlet med humor og fortellerglede på foredraget som gjester Kolvereid på onsdag.

Alexander har vært i Barnevernets søkelys siden tidenes morgen, AD/HD diagnose på papiret og en institusjonsplassering på CV-en.
Tross omstendighetene, med en oppvekst utenom det vanlige, en bror som er narkoman, en mor som har prøvd å holde familien samlet og sin avdøde far som var alkoholiker, så har Alexander valgt å lette på sløret og dele sin historie.

Under foredraget får du være med inn i Alexanders verden, en verden hvor tiden har stått stille så alt for lenge og hvor alt som skal gjøres, helst skulle blitt gjort i går. Du får også bli kjent med den ”ene” personen, den ”ene” personen som gjorde hverdagen til en hverdag fylt med mestring, mot og stå på vilje.

Alexander mener at alle trenger den ”ene” personen som er der, ikke for å si hva du skal gjøre, men for å gå veien sammen med deg. Den ”ene” personen som skryter av deg når du er flink, men som også tørr å si fra når du ikke er det.

Formålet med foredragene er:
• Økt forståelse for barn og unges adferd
• Vi skal Se, høre og forstå barna
• Barn og unge skal bli tatt på alvor