Endelig tid for kulturaktiviteter

 

 

Etter en lang periode med forholdsvis lite aktivitet på kulturfronten har Nærøysund kulturhus to spennende arrangement på plakaten denne uka. Torsdag entrer Åge Sten Nilsen scenen i kulturhuset med sin forestilling «Acoustic stories». Søndag viser Riksteatret forestillingen «Pang» på samme sted.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

«Acoustic stories» med Åge Sten Nilsen kommer til Kolvereid og Nærøysund kulturhus torsdag 22. april klokka 19.00.

Forestillingen beskrives som «Akustiske historier og betroelser fra en rock'n rollers liv på landeveien». Åge Sten Nilsen – kjent fra Wig Wam – og flere andre sammenhenger har opplevd mye i sitt rock n’ roll-liv. I en intim og akustisk forestilling tar Åge deg med på sin berg og dalbane i rockens tjeneste, tonesatt av musikk fra hele hans karriere og fra hans inspirasjonskilder.  

Kolvereid er ett av sju stoppesteder i Trøndelag, der turneen starter. Dette er en mulighet til å endelig få oppleve litt levende musikk igjen, og det med en av landets fremste musikkformidlere.

 

Billetter kan kjøpes her:

https://kulturinaroy.ticketco.events/no/nb/e/aage_sten_nilsen__acoustic_stories_april_2021

 

 

Nærøysund kulturhus fortsetter sin kulturelle gjenåpning på søndag. Den 25. april klokka 18.00 gjester Riksteatret med forestillingen «Pang!». Dette er en ellevill komedie som satiriserer over vår egen samtid. Den handler om Rolf Pang – en manipulerende mann som har ett mål, og det er å få verden til å dreie rundt ham.

Regien er ved Peer Perez Øian. På scenen står Espen Alknes, Peiman Azizpour, Bartek Kaminski, Ida Klem, Rebekka Nystabakk og Olav Waastad

Pang er skrevet av Marius von Mayenburg og oversatt av Øyvind Berg.

 

Billetter kan kjøpes her:

https://kulturinaroy.ticketco.events/no/nb/e/riksteatret_pang