Best før på Norveg

 

Tirsdag 23. mars blir det teater på Norveg. Da viser Turneteatret forestillingen "Best før" med skuespiller Tore B. Granås. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Føler du deg utgått på dato? Står du midt i den tragikomiske erkjennelsen av å ha passert midten av livet? Noen stritter imot og nekter å vedkjenne seg sin egen stigende alder, mens andre raskere finner sjarmen med aldersendringer. Uansett, å nærme seg femti setter i gang noen tanker om hvordan livet egentlig henger sammen.

Komedien Best før geleider oss gjennom en middelaldrende manns tanker. Det handler om de valgene han tok, og de han ikke tok. Det handler om misunnelse og usikkerhet, og om å tørre å være ærlig med seg selv. Det handler om å oppdage at tiden går stadig raskere og at du plutselig ikke henger like godt med.

Dette er en tett-på-livet-forestilling hvor vi sender vår egen Tore B. Granås ut på dypet, inspirert av egne erkjennelser. Bli med på denne heisaturen av en forestilling gjennom livet til en mann som kanskje ligner deg, eller din mann? Og hvem vet, kanskje dine egne bekymringer virker langt enklere når du har hørt hva Tore baler med.

Av: Krister Classon og Rickard Fuchs

Oversettelse og tilrettelegging av manus: Tore B. Granås

Regi: Nora Evensen

Scenografi og kostymedesign: Berit Haltvik With

Lysdesign: Simen Høy Aasheim

Med: Tore B. Granås