Amund hadde vinnerflaks

Ordfører Amund Hellesø var en av veldig mange som tok turen til småtrinnet på Rørvik skole gjennomførte sin tradisjonsrike Internasjonal dag fredag 27. oktober. Elevene hadde forberedt seg godt for å samle inn penger til Forut-aksjonen.

Ordfører Amund Hellesø var en av mange som var innom Internasjonal dag, og han kunne ta med seg mange premier hjem igjen.

 

En fredag i oktober hvert år myldrer det mer enn vanlig på småtrinnet ved Rørvik skole. Da er i tillegg til barn og ansatte som er der til vanlig samlet store mengder med foreldre, besteforeldre, søsken og andre som vil være med å bidra når det inviteres til Internasjonal dag. 

I den siste tiden har elevene forberedt seg og laget premier, øvd inn sanger og lært om barn i blant annet Malawi. 

Tradisjonen tro åpnet årets fjerdeklassinger arrangementet med noen sanger og informasjon om dagen.

Blant de mange som tok turen til Internasjonal dag var ordfører Amund Hellesø. Han prøvde blant annet lykken på tombolaen og kunne ta med seg hele fem premier hjem. Blant annet et vokslys, kjeks og fuglemat. Ordføreren skryter av det arbeidet elever og ansatte legger ned i forbindelse med Internasjonal dag. 

Inntektene fra loddsalg, tombola og kaffe-, saft- og vaffelsalg går til hjelpeorganisasjonen Forut. De har i mange år nytt godt av inntektene fra Internasjonal dag på Rørvik skole.