120 danser mot sommeren

 

Tirsdag 14. og onsdag 15. juni er det klart for den første store danseforestillingen med danseelever fra Nærøysund kulturskole. 120 unge dansere skal vise fram det de har øvd på den siste tiden på scenen i Nærøysund kulturhus.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Kulturskolens dansere hadde en forestilling for foreldre og familie før jul, men på grunn av koronarestriksjonene den gang fikk ikke alle mulighet til å oppleve dette. Nå kan endelig alle komme og se på danseforestillingen, som blir større enn den første – med mer lys, kostymer og enda mer spente dansere. Her blir det fullt danseshow.

Interessen for dans i kulturskolen har tatt av etter at det ble ansatt egen dansepedagog ved skolestart i fjor. Danselærer Aaselill Flakken Kristiansen har det siste året lært opp 120 elever fra 3 til 14 år opp i både klassisk ballett, hip hop, jazzdans, moderne dans og barnedans. De aller fleste av disse blir å finne på scenen i Nærøysund kulturhus 14. og 15. juni. Totalt er det 14 dansegrupper med dansere fra hele kommunen som deltar på forestillingene.

– For enkelte blir det første gang de står på en scene, og for alle blir det første møte med et så stort publikum. Vi skal vise fram det vi har øvd på det siste halvåret, forteller Aaselill Flakken Kristiansen, som sammen med sine elever ser fram til å fylle scenen i kulturhuset med dans og musikk.

Forestillingene starter klokken 17.30 både tirsdag 14. og onsdag 15. juni.

Billetter kan du bestille her:

https://kulturinaroy.no/kultur/

14. og 15. juni får danseelevene i Nærøysund kulturskole endelig vise fram det det de har øvd på for fullsatt sal. Bildet er fra forestillingene før jul - da koronarestriksjonene satte en begrensning på antall publikummere.