Åpne møteplasser for ungdom i Nærøysund

Ungdomsrådet fikk gjennomslag for sitt arbeid med oppstart av ungdomsklubb da kommunestyret bevilget midler i møte desember 2021. På tampen av 2022 ble ungdomskontakt Sigrid Tviberg ansatt og hun har jobbet med utvikling av åpne møteplasser for ungdom i Nærøysund kommune siden nyttår. På denne siden publiseres det oppdateringer fra prosessen. 

Bli med å bygge din ungdomsklubb illustrasjon med folk som bærer møbler, henger opp bilder, og så under teksten er det illustrasjon av ferdig ungdomsklubb hvor ungdom danser, sitter på pc, synger karaoke og spiller brettspill - Klikk for stort bilde

Status pr. 1. mai 2023: 

  • Vi arrangerer pop-up hangout for å organisere oss før vi får lokaler. Sigrid er derfor tilgjengelig i entreen i Nærøysund arena tirsdager og på Rørvik bibliotek torsdager kl 14:30-19:00.
  • Kolvereid ungdomsklubb har opprettet klubbstyre og har allerede hatt to onsdagsmøter. Send oss en melding hvis du vil være med! 
  • Vi venter på grønt lys fra politikerne for å ta i bruk lokalene i Nærøysund arena og avklare hvor det er mest aktuelt å åpne klubb på Rørvik. 

Kontaktinformasjon

Sigrid Tviberg
Ungdomskontakt
E-post
Telefon 90 71 88 36