Skolerte åtte nye MOTivatorer

 

Sist uke ble åtte elever fra ungdomsskolene i Nærøysund skolert til å bli Ung MOTivator for MOT. Oppdragene deres vil være å besøke elevene på mellomtrinnet og prate med dem og de riktige verdiene.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Elever fra henholdsvis Austafjord, Rørvik og Kolvereid skole fikk en magisk opplevelse da de ble skolert hos MOT Norge ved MOT sin camp på Gråkallen i Trondheim. Trettifem ungdommer fra ulike ungdomsskoler i Trøndelag var samlet for felles opplæring, og elevene fra Nærøysund stortrivdes i det gode selskap.

I løpet av to dager fikk de enda mer innblikk i MOT sine verdier og prinsipper. De fikk lære seg presentasjonsteknikk, noe som kom godt med da de skulle presentere innøvd manus for resten av forsamlingen.

Ungdommene som deltok er valgt ut til dette nettopp fordi de er motiverte, inkluderende og rause personer. De gir av seg selv for at andre skal kunne få det bedre, og de er innstilt på at de skal være gode rollemodeller for andre. Så det forplikter.

- Å være Ung MOTivator er et ansvar, og det forplikter. Ungdommene er innforstått med at nettopp de skal være forbilder for sine medelever og yngre elever på skolen, forklarer MOT-manager i Nærøysund, Knut Arne Valø.

Samlingen inneholdt mye sosialt i form av øvelser, leker og konkurranser som de unge MOTivatorene kan bruke når de nå selv skal ut til 6.trinn og 7.trinn ved sine respektive skoler.

– Det er så godt å se at nye bånd knyttes ved slike samlinger. Elevene ble fort kjent med andre og det er liten tvil om at vi har modne og reflekterte ungdommer blant oss, avslutter Valø.