Lokale kontaktnummer til Nav Nærøysund

Som følge av koronautbruddet har Nav Nærøysund opprettet direktenummer til sitt kontor.

Som følge av koronautbruddet har NAV Nærøysund opprettet direktenummer til sitt kontor.

Telefonnummer for henvendelser til NAV kommune (Dette gjelder henvendelser angående økonomisk sosialhjelp og krisehjelp, inkludert krisebolig samt gjeldsrådgivning og gjeldsveiledning):

458 64 952

Telefonnummer for henvendelser til NAV stat (Dette gjelder de fleste andre henvendelser som arbeidsavklaringsmidler, trygd o.l.):

412 71 628

Når du ringer disse numrene kommer du til første ledige ansatt i NAV Nærøysund med kunnskap om henholdsvis kommunale og statlige oppgaver.

Hvis du bor i Bindal kommune og skal søke om økonomisk sosialhjelp:

Last først ned søknadsskjema om økonomisk sosialhjelp her:

Søknadsskjema økonomisk sosialhjelp (DOC, 34 kB)

Fyll ut skjemaet og lagre det på PC’en. Hvis du ikke får til å skrive inn i skjemaet, trykk «aktiver redigering» på den gule linjen.

Send skjemaet på e-post til sangeetha.maria.skarstad@nav.no eller pr post til:

NAV Bindal

Oldervikveien 5

7980 Terråk

Skriv på fullt navn og personnummer, og signer søknaden. Legg også ved dokumentasjon.

Hvis du bor på Leka eller i Nærøysund kommune, og skal søke om økonomisk sosialhjelp digitalt:

Last først ned søknadsskjema om økonomisk sosialhjelp her:

Søknadsskjema økonomisk sosialhjelp (DOC, 34 kB)

Skjemaet sendes trygt inn ved hjelp av eDialog med å bruke denne linken.

Logg deg inn med bank-id, fyll ut kontaktinfo, last opp søknaden, og trykk «send». Last også opp annen dokumentasjon.

(les mer om eDialog her )

Alternativt kan du sende søknaden pr post til:

NAV Nærøysund

Idrettsvegen 1

7970 Kolvereid

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å sende søknad digitalt!

Se for øvrig NAV Nærøysunds nettside: