Torsdag 16. februar arrangerte MOT drømmedag på ungdomsskolene i Nærøysund. Da fikk noen av elevene oppfylt sine drømmer.

 

Nærøysund er en av pilotkommunene i MOT-programmet «Kommunen som samfunnsbygger». Hovedtanken bak dette er at MOT-filosofien ikke bare skal være et opplegg for skoleelever, men noe som skal forplantes i hele kommunen. Nå har også ansatte innen helsevesenet fått en innføring i tankegangen til MOT.

MOT Norge hadde i 2021 et intervju med rektor på Rørvik skole som er en MOT-skole. 

Les hele intervjuet på MOTs nettsider 

Nærøysund kommune inngikk i 2020 en avtale om å bli pilot i MOT sitt program "Kommunen som samfunnsbygger". 

Les mer om dette på MOT Norges nettsider

 I forrige uke deltok niendeklassingene på Kolvereid skole på MOTs drømmeøkt der de blant annet skulle skrive ned sine største drømmer. Allerede tirsdag fikk Mikkel Stevik og Ragnhild Hamlandsø Hellan oppfylt sine ønsker. Mikkel får lære mer om det han har lyst til å jobbe med – og Ragnhild fikk en ny firbent venn.

«Start der du er, bruk det du har og gjør det du kan» - slik lyder overskriften til motivasjonsteksten som Nærøysund Ungdomsråd har skrevet. Målet er å gi andre ungdommer lys i mørketiden.

 

Bli med å markere årets varmeste dag!

Tirsdag 23. november arrangeres MOT til å glede-dagen over hele landet.

 

 

Med lang erfaring som fotballspiller under trenerlegender som Nils Arne Eggen, Drillo og Otto Rehhagel, landslagskaptein og daglig leder i Rosenborg har Rune Bratseth god kunnskap om lederfilosofi. En del av dette delte han med representanter fra næringslivet og kommunen under arbeidslivsmessa i SinkabergHansen Arena på tirsdag.

 

Sist uke ble åtte elever fra ungdomsskolene i Nærøysund skolert til å bli Ung MOTivator for MOT. Oppdragene deres vil være å besøke elevene på mellomtrinnet og prate med dem og de riktige verdiene.

 

Nærøysund kommune er en av fem pilotkommuner som er med på MOT sitt nye program som heter «Kommunen som samfunnsbygger». Gjennom dette skal MOT ut av klasserommene og inn i hele lokalsamfunnet. Sist uke var Nærøysund representert på MOT-camp sammen med deltakere fra de andre pilotkommunene.