Nærøysund kommune – en MOT-kommune

 

Kommunen som samfunnsbygger er et MOT-program som Nærøysund kommune er med i. Nærøysund kommune er en av fem kommuner i landet som i 2021 starter dette pilotprosjektet sammen med MOT.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Kommunen som samfunnsbygger forsterker og forankrer MOT på kommunaltnivå. MOT blir et viktig systemverktøy og MOT blir en del av kommunens verdiplattform.

MOT er godt kjent i kommunen og i 11 år har programmet Robust ungdom vært aktivt ved to av de tre ungdomsskolene i Nærøysund. Nå satses det for fullt på MOT, i hele kommunen.

Gjennom Robust ungdom får ungdomsskoleelevene 12 MOT-besøk fordelt over tre år. Det er et systematisk forebyggende arbeid for elevenes miljø og i arbeidet med de voksnes arbeidsmiljø. Nærøysund kommune ønsker at MOT skal bli en integrert del av alt kommunen står for, vårt arbeid og hvordan vi møter og tar imot hverandre. MOT skal bli en felles kultur der vi jobber i forkant for å hindre frafall, ansvarliggjøre hverandre ved å bygge felles kultur, forsterker det som er positivt ved å heie fram hverandre og påpeke det som er bra, og sist, men ikke minst; se hverandre for den vi er. Vi vil ha med hele landsbyen, og minner «Det skal en hel landsby til for å oppdra et barn».

 

Les mer om kommunen som samfunnsbygger her

Kontaktinformasjon

Knut Arne Valø
MOT-leder
E-post
Telefon 99 38 11 41