Rørvik spektrum

 

Rørviks nye storstue – Rørvik Spektrum vil stå ferdig høsten 2021. Det med tre nye hallflater, en klatrehall samt aktivitetsrom, treningsrom og møterom.

Den tidligere skoletomta i Rørvik er hjem til Rørvik og Nærøysunds nye storstue. Rørvik spektrum er en etterlengtet oppgradering avFlerbrukshallen under bygging  halltilbudet i Nærøysund. Hallen består i hovedsak av en flerbrukshall som kan deles inn i tre håndballhallflater, alternativt sju mindre flater. I tillegg har nybygget en klatrehall, styrkerom og aktivitetsrom. Det er også et fellesareal som kan brukes ved møter og tilsvarende

Flerbrukshallen skal kunne brukes til flere ulike idretter og arrangementer. Det er mulig å dele inn hallen i ulike soner, slik at flere lag kan bruke den samtidig. Hallen blir også en storstue for andre arrangement, som konserter, messer og konferanser. Total Klatreveggen under bygging  grunnflate er 3400 kvadratmeter. Hallen har en tribune tilknyttet med plass for 600 publikummere.

Klatrehallen vil gi et bedre og utvidet tilbud for de som ønsker å drive med denne aktiviteten. Klatreveggen er 15 meter høy og har en total grunnflate på 330 kvadratmeter.

Rørvik spektrum har dessuten et styrkerom på 60 kvadratmeter, samt et aktivitetsrom som skalAktivitetssal  kunne brukes til ulike aktiviteter for innbyggerne i Nærøysund. Dette aktivitetsrommet er på totalt 150 kvadratmeter.

Hallen har i tillegg åtte garderober samt anretningskjøkken og et møterom.

 

 

 

Se her for nærmere informasjon om de ulike delene av Rørvik spektrum, samt utfyllende teknisk informasjon:

 

  

Flerbrukshallen i Rørvik spektrum er på totalt 3400 kvadratmeter. Dette arealet tilsvarer tre håndballflater.

 

 

Nærøysund får sin egen moderne klatrehall i Rørvik spektrum. Det totale klatreområdet er på rundt 330 kvadratmeter.

 

Rørvik spektrum har i tillegg til flerbrukshallen og klatrehallen flere rom til ulikt formål.