Nytt fra frisklivssentralen

Mye nytt på frisklivssentralen

Frisklivsveilederne Solveig Ulrikke Sandeggen og Anne Kate Edvardsen har flere tilbud til nærøysundere som ønsker hjelp til et bedre og friskere liv.   

Frisklivssentralen i Nærøysund har planlagt mange nye tilbud høsten 2022 og på nyåret i 2023. Medarbeiderne på Frisklivssentralen hjelper deg med å få et nytt og bedre liv. 

Høstens første nyhet starter opp 1. september. Da blir det et tilbud kalt Bevegelse & avspenning. Dette blir et tilbud hver torsdag på Rørvik helsesenter i flerbrukssalen, klokken 15.15-16.00. Timen passer for alle med fokus på balanse, strekk og få roet ned sinnet. For påmelding kontakt frisklivsentralen.

Ellers er det planer om flere kurs og temakvelder framover. 

BraMat - for bedre helse

Oppstart onsdag 28. september på FriskHus, Kolvereid klokken 18.00- 20.00, varighet 4 uker. Bra Mat er et inspirasjonskurs for å få til varig endring av levevaner i forhold til matvaner og matvarevalg.

Temakveld om diabetes

på Kolvereid onsdag 16 november, klokken 18.00-20.00. Her tar vi opp hva som skjer i kroppen når vi utvikler diabetes, samt mat som bedrer insulin-sensitiviteten, og hvordan fysisk aktivitet påvirker sykdommen.

Røyke og snus-slutt-kurs

oppstart onsdag 12. januar, 2023 på Kolvereid.

Temakveld, Hvordan finne roen!

Onsdag 19. Januar på FriskHus, Kolvereid, kl 18.00-20.00. Dette blir en kveld med kunnskap, hvordan vi påvirkes av stress? Vi får en introduksjon til dyp avspenning, samt mentale teknikker som også kan benyttes i ulike hverdagssituasjoner.

Kursholdere på alle kursene: Anne Kate Edvardsen og Solveig U Sandeggen. Ta kontakt for spørsmål om kursene og temakveldene.

 

Frisklivssentralen fortsetter med sine faste tilbud om blant annet bassengtrening på Kolvereid på tirsdager og gågrupper på Kolvereid på mandager. 

Dersom du har ønsker om kurs eller foredrag som kan være aktuelt for Frisklivssentralen å gjennomføre kan du ta kontakt med frisklivsveilederne. 

 

 

 

  

Kontaktinformasjon

Frisklivssentralen
E-post

Besøksadresser:

Kolvereid:

Friskhus

Bjørkåsveien 17

 

Rørvik: 

Rørvik helsesenter

Storgata 19

Solveig Ulrikke Sandeggen
Frisklivsveileder
E-post
Telefon 902 81 154
Anne Kate Edvardsen
Frisklivsveileder
E-post
Telefon 477 66 210