Nytt treningstilbud for ferske pensjonister

Er du på vei mot pensjonisttilværelsen, eller har du nylig blitt pensjonist? Da bør du vurdere å melde deg på det nye tilbudet Frizk pensjonist som Friskliv Nærøysund setter i gang i slutten av februar. 

Nærøysund kommune i regi av Friskliv starer nå opp et nytt gruppetreningstilbud med fokus på styrketrening for deg som ønsker å gå fra et aktivt arbeidsliv til et aktivt pensjonistliv!
Dette er for deg som er ny på treningsfronten og ikke allerede benytter deg av et treningstilbud. Målet er at du etter hvert blir trygg på treningen og kan gjennomføre dette enten for deg selv eller at du fortsetter på andre tilbud.
Med dette tilbudet kan deltakerne holde seg friske og aktive lengre gjennom økt styrke og bevegelighet. Vi ønsker å inspirere deltakerne til å opprettholde en mer aktiv livsstil. Det vil også legges til rette for en sosial arena hvor du kan treffe andre i samme fase i livet over en kopp kaffe og kanskje en lunsj.
Gruppetimen vil foregå på Rørvik helsesenter hver mandag fra klokken 10.30 til 12.30, og vil bestå av oppvarming, enkel og tilrettelagt styrketrening og sosialt samvær. Oppstart mandag 27. februar
For å delta må du kunne komme deg til helsesenteret selv og kunne gjennomføre selvstendig trening.

Kan dette være noe for deg eller vil du vite mer?
Ta kontakt med frisklivsveileder Anne Kate Edvardsen på telefon 477 66 210

Kontaktinformasjon

Anne Kate Edvardsen
Frisklivsveileder
E-post
Telefon 47 76 62 10
Mobil 90 28 11 54