Nytt fra Friskliv Nærøysund

Friskliv Nærøysund med mange tilbud

frisklivsveilederne i Nærøysund gående utendørs - Klikk for stort bildeFrisklivsveilederne Anne Kate Edvardsen og Solveig Ulrikke Sandeggen har mange tilbud til innbyggerne i vår

Friskliv Nærøysund bidrar på mange måter til at innbyggerne i Nærøysund kan få et friskere og bedre liv. I vår har de flere kurs og tilbud på gang.

Friskliv er allerede i gang med røyke- og snusslutt-kurs. Kursleder Anne Kate Edvardsen er strålende fornøyd med oppslutningen og at så mange ønsker å ta grep om situasjonen sin for å kutte ut tobakksbruk.

 

BraMat voksne i februar

I februar starter det opp et BraMat-kurs for voksne. Dette er et kurs for deg som har et ønske om å endre levevaner og ønsker å lære mer om mat og ernæring. Kurset nærmer seg fullt. Dersom du er interessert i mer info så er det fremdeles mulig å ta kontakt med Friskliv Nærøysund.

 

BraMat famile

BraMat famile er et kurs som går over tre uker besående av litt teori og hovedsakelig praksis. Dette er en mulighet for barn og voksne og lære noe nytt og gjøre noe hyggelig sammen. Kurset starter opp 13. april. Ta kontakt for påmelding og mer informasjon

 

3-års kontroller

Det vil forløpende bli sendt ut innkalling til årets 3-års kontroller. Dette er et forebyggende helsetiltak som startet opp i 2016. Bestående av en liten samtale om kost for å se om barnet har et fullverdig kosthold.

 

Frisklivssentralen har også en del faste aktiviteter hver uke

Timeplan frisklivssentral vinter/vår 2023

Timeplan frisklivssentral vinter/vår 2023
Mandag Tirsdag Torsdag Fredag
Bassengtrening Kolvereid 7.45-9.00 Nærøysund Arena Bassengtrening Rørvik 7.45-9.00 Rørvik svømmehall Egentrening Rørvik 8.00-11.30 Treningsrommet på Rørvik Helsehus

Er du på vei mot pensjonisttilværelsen, eller har du nylig blitt pensjonist? Da bør du vurdere å melde deg på det nye tilbudet Frizk pensjonist som Friskliv Nærøysund setter i gang i slutten av februar. 

 

   

 

Frisklivssentralen i Nærøysund har planlagt mange nye tilbud høsten 2022 og på nyåret i 2023. Medarbeiderne på Frisklivssentralen hjelper deg med å få et nytt og bedre liv. 

Kontaktinformasjon

Frisklivssentralen
E-post

Besøksadresser:

Kolvereid:

Friskhus

Bjørkåsveien 17

 

Rørvik: 

Rørvik helsesenter

Storgata 19

Solveig Ulrikke Sandeggen
Frisklivsveileder
E-post
Telefon 90 28 11 54
Anne Kate Edvardsen
Frisklivsveileder
E-post
Telefon 47 76 62 10