Norgespremiere med motor og moro

Klikk for stort bildeKultursjef Tom Antonsen gleder seg over at Kolvereid kino kan holde norgespremiere på "Børning 3", at den er utsolgt og at den lokale Amcar-klubben stiller ut biler utenfor kinolokalet på onsdag.  

Onsdag har Kolvereid kino norgespremiere på filmen «Børning 3». Da blir det i tillegg til visning av en etterlengtet film også mulig å ta flotte biler i nærmere øyensyn. Alle de 154 billettene på premiereforestillingen er utsolgt, men det blir ny mulighet til å se filmen på Kolvereid kino på søndag.

Den tredje filmen i den norske bilfilm-serien «Børning» er det mange som har ventet på. Onsdag 14. oktober er det endelig tid for offisiell norgespremiere og en av kinoene som skal vise filmen denne dagen er Kolvereid kino.

– Vi har invitert med oss Amcar-klubben i Ytre Namdal og mange av medlemmene der stiller med sine biler, sier kultursjef i Nærøysund Tom Løkken Antonsen. Bilene vil stå parkert utenfor Nærøysund kulturhus en time før forestillingen starter. Interessen for denne typen biler er stor i regionen og det er ventet et tosifret antall biler.

 

Plass til flere

Bilene kan alle som kommer innom få se, men norgespremieren er utsolgt på Kolvereid kino.

Det er fra og med 13. oktober nye nasjonale regler for hvor tett publikum kan sitte i kino- og teatersaler med amfi. Tidligere har reglene vært at det må være minst en meter mellom hver publikummer. Det har medført at det har vært to ledige seter mellom hver person på kinoforestillingene ved Kolvereid kino denne høsten. Dessuten har annenhver rad vært avstengt. Med de nye reglene kan det sitte folk på hver andre sete. I tillegg kan alle radene benyttes. Det innebærer at publikumskapasiteten har økt fra rundt 50 til 138.

– På premieren setter vi dessuten ut stoler foran amfiet, det gjør at vi har plass til totalt 154 personer, sier Tom Antonsen.

 

Ny visning på søndag

På en såpass populær film som «Børning 3» er alle billettene altså utsolgt, men det er likevel mulig å se filmen denne uken på Kolvereid kino. Den vises igjen på søndag.

– Billettene ble lagt ut tirsdag, og det er allerede solgt en god del billetter, sier Antonsen. De som ønsker å kjøpe billetter bør derfor raske på.

Kolvereid kino satser på å få til jevnlige forestillinger i tiden framover når det ikke er andre aktiviteter i kulturhuset. På søndag vises i tillegg til «Børning 3» også en annen etterlengtet norsk film, nemlig «Knutsen og Ludvigsen og det store dyret». Billettene til denne er også lagt ut til salg nå.

 

PS: På grunn av bilutstillingen vil parkeringsplassen rett utenfor kinoinngangen bli avstengt for andre biler på onsdag. 

 

Bestill billetter til søndagens forestillinger her

 

Klikk for stort bilde"Børning 3" vises både onsdag og søndag på Kolvereid kino.