Nå blir det folkebading

Endelig kan offentligheten komme og ta en dukkert i de nye svømmebassengene i Nærøysund arena.   

Fra og med denne uken blir det åpnet for offentlig bading i svømmehallene på Kolvereid og Rørvik. Det vil derimot være begrensninger på antall besøkende i hallene og badende vil deles inn i to puljer inntil videre.

Endringene i nasjonale koronaregler gjør at det igjen blir mulig å ha svømmehallene åpne for offentlig bading. Dette betyr samtidig at endelig kan allmennheten ta i bruk den nye svømmehallen i Nærøysund arena på Kolvereid, samt at svømmehallen på Rørvik åpner igjen etter å ha vært stengt i over en måned.

Dessverre setter de nasjonale retningslinjene begrensninger for hvor mange som kan være i bassengene samtidig. Det gjør at vi har mulighet til å ha inntil 15 personer i hver garderobe, altså totalt 30 personer samtidig i hallen. Det er for tiden ikke mulig å forhåndsbestille plass, så det er først til mølla-prinsippet som gjelder.

Det vil bli to puljer med badende hver kveld. Den første fra 17.00-19.30, den andre fra 19.30-21.00. På lørdag blir det første pulje fra 11.00-12.30, mens den andre er fra 12.30-15.00. 

Bassengene vil veksle mellom å ha åpent, hvor bassenget på Rørvik har åpent mandag, onsdag og fredag, mens hallen på Kolvereid er åpent tirsdag, torsdag og lørdag.

 

Åpningstidene blir som følger:

På Rørvik

Mandag, onsdag og fredag

17.00-21.00

 

På Kolvereid

Tirsdag, torsdag og lørdag

17.00-21.00 og 11.00-15.00 på lørdag.

 

Første kveld med offentlig bading blir onsdag 19. januar på Rørvik og torsdag 20. januar på Kolvereid.

Den første uken vil det være gratis bading i anlegget på Kolvereid.