Kommunehusene bare åpne for avtalte møter

Som en følge av de nye nasjonale koronatiltakene har kommunedirektøren i Nærøysund besluttet at kommunehusene kun er åpne for de som har gjort avtale med saksbehandler på forhånd.

Dette innebærer at besøkskontrollen ved rådhusene på Kolvereid og Rørvik vil praktiseres strengere enn tidligere. Det er kun nødvendige møter som kan gjennomføres ved fysisk oppmøte på kommunehusene. Alle disse møtene må avtales med saksbehandler på forhånd. Nærøysund kommune oppfordrer flest mulig til å ta kontakt gjennom epost, nett og telefon.

De nye nasjonale tiltakene medfører også at en del av kommuneadministrasjonen vil ha hjemmekontor. Disse kan kontaktes via nett, epost og telefon og vil være til tjeneste for innbyggerne og andre på denne måten.

Dette gjelder inntil videre til 18. januar.