Kolvereid prestegårds kunstmuseum åpner 18.juni

Kolvereid prestegårds kunstmuseum åpnes 18.juni. Da vil det være et åpent arrangement for alle med åpningsmarkering og muligheter for å se og oppleve sommerens kunstutstilling.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

I disse dager klargjøres Kolvereid prestegård for åpning av sommerens kunstutstilling.  Deler av Magne Olav Aarsand Brevik sin kunstsamling vil stilles ut i bygget fra og med 18.juni. I tillegg planlegges flere arrangementer i prestegården i løpet av sommeren.

Åpningen av kunstmuseet vil markeres med et arrangement den 18.juni kl: 12:00. Alle som ønsker det er velkommen til åpningen og det blir servert kaffe og kake denne dagen. Det blir mulig å få se utstillingen denne dagen.

Nærøysund kommune, i et samarbeid med kunsteier, planlegger at utstillingen og prestegården skal være åpen for publikum hver lørdag og søndag denne sommeren. Egne omvisninger kan planlegges ved forespørsel.

Prestegården med hagen vil være åpen disse dagene for alle besøkende og det blir tatt billetter for inngang til huset alle dagene unntatt på åpningsdagen.

Etter vedtak i styret for Kolvereid prestegård vil ikke huset være tilgjengelig for ordinær leie for private eller lag/foreninger. I et samarbeide med Kolvereid prestegårds venneforening vil det planlegges ulike aktiviteter og arrangementer gjennom året som muliggjør at Kolvereid prestegård blir en åpen og aktiv kulturarena og kunstmuseum.

Åpningsarrangementet, åpningstider og arrangementer vil bli annonsert.