Kino for godt voksne

 

Denne uken starter Kolvereid kino et nytt tilbud. Det er et dagtilbud med filmer for godt voksne. Første film ut er filmen "Sannheten" med blant andre Catherine Deneuve, Juliette Binoche og Ethan Hawke.

Kinotilbudet for godt voksne er et forsøk på å gi et mulighet til aktivitet på dagtid for denne aldersgruppen. Det legges opp til rimelige billettpriser for de som er over 60 år. Denne aldersgruppen betaler 50 kroner for billetten, andre voksne betaler 100 kroner for billetten.  

Kinoforestillingen onsdag 17. februar starter klokken 12.00

Enhetsleder for Kultur i Nærøysund, Tom Antonsen håper mange benytter denne anledningen til litt kulturelt innslag på dagtid.Skan QR-koden for å komme rett til billettsalget.  

- Vi har plass til 138 personer i salen i henhold til gjeldende smittevernregler, sier Antonsen. Billetter til forestillingen kan bestilles her:

https://kulturinaroy.ticketco.events/no/nb/e/kino_for_god_voksne__sannheten__la_vrit

Det er mulig å komme seg på kino lettvint også for de som bor på Rørvik. Det blir satt opp sponset buss. Denne går fra parkeringsplassen utenfor Cirkle K klokka 11.00 og returnerer til Rørvik cirka klokka 14.00. 

- Bussen tar max 49 personer og her må man melde seg på via Frivilligsentralen på Rørvik på telefon 908 50 634, opplyser Tom Antonsen

Filmen "Sannheten" hadde norgespremiere sist helg. Den har fått veldig god omtale blant kritikerne. 

Den foregår i Frankrike med legendene Catherine Deneuve og Juliette Binoche i filmens hovedroller, godt supplert av Ethan Hawke og Ludivine Sagnier. De to førstnevnte spiller mor og datter med et heller anstrengt forhold. At moren nå har skrevet bok, gjør at gamle sannheter trekkes frem i lyset – og nåtiden.

Velkommen på kino!