Inviterer til temakveld barn og unges nettbruk

Plakat med info om Temakveld - Klikk for stort bilde

Mandag 6. mars arrangerer FAU ved Kolvereid skole i samarbeid med Kolvereid skole en temakveld hvor representanter fra organisasjonen Barnevakten skal lede arrangementet som retter fokus mot barn og unges nettbruk. Foreldre med barn i 4.-10. trinn på de andre skolene i Nærøysund er også velkomne på møtet.  

Mandag kveld avholdes det to temamøter for foreldre til barn på mellomtrinnet og ungdomstrinnet på skolene i Nærøysund. Det første møtet er klokken 18.00 og er rettet mot foreldre med barn på 4.-7. trinn. Det andre starter klokken 20.00 og er for foreldre med elever på 8.-10 trinn.

Begge møtene holdes i Nærøysund kulturhus på Kolvereid.

 

På begge møtene er temaet hvordan foreldre kan engasjere seg i mediehverdagen til sine barn, samt hvordan man skal lære barn og unge å ta smarte valg på nett, mobil og i spill.

Tema som tas opp er skjermtid, sosiale medier, nettmobbing, personvern, spilling, aldergrenser og foreldrerollen.

 

FAU på Kolvereid skole arrangerer møtene i samarbeid med skolen. De ønsker at så mange som mulig skal få med seg innlegget fra Barnevakten. Derfor er det åpnet for foreldre fra alle skolene i Nærøysund kan delta.

Barnevakten er en ideell foreldreorganisasjon som jobber for at barn og unge skal kunne bruke medier på en trygg og bevisst måte. I tillegg til møtene for foreldrene på kveldstid skal Barnevakten ha opplegg for elevene på 4.-10. trinn på Kolvereid skole på dagtid.