Inviterer studenter med på digital fiskerimesse

 

 

Vanligvis på denne tiden i august deltar kommunen og næringslivet fra Nærøysund på fiskerimessene Nor-Fishing og AquaNor i Trondheim. Årets Nor-Fishing-messe er avlyst på grunn av kornasituasjonen. Men det lages en digital versjon av messa. Studenter med tilknytning til fiskeri og avbruksnæringen oppfordres spesielt til å delta på den digitale messa. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Mange ungdommer fra vår kommune satser på en utdanning innen fag knyttet til fiskeri- og havbruksnæringen. Disse inviteres spesielt av arrangørene av Nor-Fishing Digital til å være med på den alternative utgaven av fiskerimessa.

– Vi inviterer alle studenter og elever til å delta – fra lesesalen, klasserommet, hybelen – uansett hvor du befinner deg. Deltagelsen er selvsagt helt gratis, skriver arrangørene

Mellom 18. og 20. august kan du som student bli godt kjent med en viktig og spennende næring på Nor-Fishing Digital. På den digitale messen får du muligheten til å knytte kontakter med aktører i næringen, bli oppdatert på hva som rører seg i bransjen og vise deg frem for de som leder og rekrutterer til alle typer stillinger. Kanskje er dine fremtidige kolleger her?

 

Programmet: https://www.nor-fishing.no/program-nor-fishing-2020-digital/

Påmelding studenter og elever: https://www.nor-fishing.no/student-bli-kjent-med-fiskerinaeringa-pa-nor-fishing-digital/