For deg som driver med - eller som ønsker å starte opp med - servering, overnatting, opplevelser, Inn-på-tunet eller andre tjenester og produkter basert på lokale ressurser. Alle er velkommen, du trenger ikke å drive gårdsbruk selv for å være med, men drive/ønske å drive i samarbeid med, eller bruke lokale ressurser og råvarer i din virksomhet..
Møtet starter kl. 17:45 og varer i 3 timer. Mingling og kaffe fra kl. 17:30.
To aktører forteller om vegen fra drøm, til handling:
• Skei Kulturtun - Lekamøya Spiseri: Greta Granås
• Leka Lokalmat. Svein Pettersen og Jon Inge Hansen har bygget et røykeri der de foredler lokale råvarer.
Etterpå får du møte representanter fra «de gode hjelperne»:
- Innovasjon Norge: muligheter for tilskudd og andre støtteordninger / virkemidler
- Matnavet på Mære: kompetanse/kursing, regelverk og praktiske løsninger innen foredling og servering
- INAM (Namdalshagen): veiledning etableringsprosess, forretningsplan
- Inn-på-tunet, veiledning om marked, avtaler, kvalitetskrav
- Lokal bank: muligheter for finansiering
- Teknisk etat i kommunen: byggesak, endra bruk av bygninger, reguleringsplaner
- Kommunens 1. linje-tjeneste: veiledning og orientering/hjelp ang. søknadsmuligheter, andre instanser som bør kontaktes
Her kan du «booke» en eller flere av disse og spørre om «alt» du lurer på!
- og prate og knytte kontakt med andre deltakere på møtet.
Det blir enkel servering, så vi ønsker påmelding innen 11. mars til kristin.floa@leka.kommune.no , tlf 950 31 415
Ingen deltakeravgift.
Velkommen !!
Vennlig hilsen
Torhild Libjå Anne Mette Haugan Kristin Floa